NAŠE PRIJATELJSTVO JE SNAŽNO I ISKRENO: Ministar Siniša Mali ispratio Viktora Orbana (FOTO)

Novosti online

25. 03. 2023. u 14:02

MINISTAR finansija Siniša Mali ispratio je danas mađarskog premijera Viktora Orbana, koji se nakon posete i razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem vraća u Budimpeštu.

НАШЕ ПРИЈАТЕЉСТВО ЈЕ СНАЖНО И ИСКРЕНО: Министар Синиша Мали испратио Виктора Орбана (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

- Danas sam imao priliku najpre da dočekam premijera Mađarske Viktora Orbana, a zatim i da ga ispratim na aerodromu "Nikola Tesla", posle razgovora i susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Naše prijateljstvo je snažno i iskreno - piše na zvaničnom Instagram profilu ministra Malog.

Vučić i Orban su razgovarali gotovo tri sata o ključnim pitanjima, a potom se opustili uz prijateljsku partiju bilijara.

- Posle tri i po sata razgovora o svim strateškim pitanjima saradnje između Mađarske i Srbije, odigrao sam prijateljsku partiju bilijara sa Viktorom Orbanom. Ponosan na prijateljstvo Srba i Mađara i zahvalan Viktoru Orbanu što je uložio mnogo truda i energije da to prijateljstvo bude suštinsko i iskreno - piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije, uz fotografije "okršaja".

I Viktor Orban se oglasio na Tviteru kako bi podelio sa svojim pratiocima koliko mu prija u Beogradu.

- Posle Brisela dašak svežeg vazduha u Beogradu. Mađarsko-srpski odnosi na vrhuncu svih vremena. Hvala na igri i druženju, predsedniče Vučiću.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije