KURTIJEVA "DEMOKRATIJA" ZA PRIMER: Kandidati za odbornike na listi, a članovi porodica u biračkom odboru (FOTO)

Novosti Onlajn

23. 04. 2023. u 12:14

IZBORNI dan u opštinama na severu Kosova protiče mirno, ali uz primetne nepravilnosti.

КУРТИЈЕВА ДЕМОКРАТИЈА ЗА ПРИМЕР: Кандидати за одборнике на листи, а чланови породица у бирачком одбору (ФОТО)

Foto: D. Zečević

Zanimljiva situacija je u opštini Zvečan, tačnije biračkim mestima u selima sa albanskim glasačima Lipa i Žaže, koji su označeni brojevima 2910 i 2911.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Na listi odbornika nalaze se lica čiji su srodnici članovi biračkih odbora koji imaju obavezu da se staraju o regularnosti glasanja. Ovu nepravilnost uočio je Lokalni savet omladinskog delovanja koji imaju 24 posmatrača u sve četiri opštine. Smatraju da to dovodi u pitanje legalnost čitavog procesa i da je ovakav slučaj nezabeležen.

Na biračkom mestu 2911 svi članovi imaju isto prezime.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)