MALOVIĆ UPUTIO PODRŠKU VUČIĆU: Opozicija zaboravlja da na tuđoj nesreći niko sreću nije izgradio

Novosti online

27. 04. 2023. u 22:01

ČLAN predsednistva SNS Branislav Malović uputio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

МАЛОВИЋ УПУТИО ПОДРШКУ ВУЧИЋУ: Опозиција заборавља да на туђој несрећи нико срећу није изградио

foto V Mitrić

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Svaki put kada pomislim da nas od opozicije u Srbiji više ništa ne može iznenaditi desi se nešto što mi pokaže da njima nije dovoljno dno i mulj po kome se valjaju već zaroniti što dublje u njega kao sto je slučaj danas kada su priželjkivali smrt čoveka.Čoveka koji pre svega ima pravo na zivot ništa manje od njih, čoveka koji je nečiji otac,sin,suprug i brat.Čoveka koji je legitimno unazad više od decenije pobeđivao na svim izborima i čoveka koji je danas Predsednik republike Srbije. Čoveka koji je tvorac najmoćnije političke stranke u Srbiji ali i idejni vođa moderne Srbije uprkos svim izazovima sa kojima je ta ista Srbija danas suočena.

E taj i takav je danas ne samo dežurni krivac za sve u zemlji već i onaj čija se smrt priželjkuje valjda kao deo opozicionog programa političkih luzera i belosvetskih plaćenika. Znaju da živog Vučića ne mogu pobediti pa valjda je jednostavnije napraviti atmosferu linča u kojoj će biti sasvim normalno ugroziti njegov život.

Srpska opozicija sve češće u poslednje vreme hoda po tankoj liniji nečega što im se može vratiti kao bumerang zaboravljajući da na tuđoj nesreći niko sreću nije izgradio.Nikada da ne zaborave da kao sto smo naučili pobeđivati na izborima naučili smo se i braniti kada smo napadnuti. Najbolje bi bilo da nikada ne saznaju kako to izgleda.

Pobediće Vučić i pobediće Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (42)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)