VIŠE NEĆU BITI PREDSEDNIK SNS Vučić: Za Vidovdan krećemo u formiranje Pokreta za narod i državu

Novosti onlajn

26. 05. 2023. u 20:29

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić kaže da je 11 godina verno i odano služio državi i narodu.

ВИШЕ НЕЋУ БИТИ ПРЕДСЕДНИК СНС Вучић: За Видовдан крећемо у формирање Покрета за народ и државу

Foto: Printscreen

- Možda čak i vernije i odanije nego što neki od vas znaju. 11 godina sam i na čelu SNS. Divne stranke, stranke dobrih domaćina koji su promenili Srbiju. Zemlju u kojoj su penzije sa 200 evra skočile na 450 evra. Pobeđivali smo na svim izborima, i zato što nikada nisu imali politiku, i kako da na silu dođu na vlast. Ovo je poslednje veče da vam se obraćam kao predsednik SNS. Sutra će neko drugi preuzeti vašu i našu Srpsku naprednu stranku, čiji verni član ostajem. Već za Vidovdan, upravo zbog krize u kojoj se nalazimo, krećemo u formiranje Pokreta za narod i državu, da bismo sačuvali zemlju u naredne dve ili tri odlučujuće godine. A to bez SNS kao stožera ne može - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (104)