"ZAŠTO ONI MISLE DA SMO MANJE VREDNIJI OD NJIH?" Vučić: Obukli plavo-žuto odelo i sole pamet samo da bi u svoje džepove stavili pare

Novosti online

27. 05. 2023. u 12:46

TOKOM obraćanja na izbornoj skupštini SNS, Aleksandar Vučić predsednik ove stranke istakao je da je glavni zadatak strni službi rušenje ove stranke.

ЗАШТО ОНИ МИСЛЕ ДА СМО МАЊЕ ВРЕДНИЈИ ОД ЊИХ? Вучић: Обукли плаво-жуто одело и соле памет само да би у своје џепове ставили паре

Foto: Tanjug

- Nismo krivi za geopolitičku krizu koja se vodi protiv naše zemlje i gde je SNS osnovna meta. SNS kao noseći stub srpske nezavisne politike mora da bude srušen i to je zadatak stranih službi i bezideologizovane elite čiji je program antisrpski - poručio je predsednik.

Dodao je i to da ne shavta zašto oni misle da su bolji od drugih iako za vreme svoje vladavine Srbiji nisu doprineli gotovo ništa.

- Zašto oni misle da smo mi manje vredni od njih? Oni su sebe proglasili elitom, obukli su plavo-žuto odelo i počeli da sole pamet kako su jedini fini. A zašto? Samo da bi u svoje džepove stavili pare. A onda smo se desili mi. Mi smo za njih jedan incident koji je trebao kratko da traje. Nikada ih nisu interesovale plate i penzije, pruge, putevi.. Za 12 godina nijedan metar pruge nisu izgradili. Od auto-puteva par kilometera - ističe Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (135)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!