"NEĆEMO ODUSTATI OD SVOJIH ZAHTEVA" Radnici Opštine Zvečan: Imamo pravo da zaradimo svoje plate i njima hranimo svoju decu

D. Z.

02. 06. 2023. u 09:07

„SVI smo mi Radoš i Dušan“, „Nećete nas oterati iz naše kuće“ „Mi nismo kriminalci“ - ovo su neke od poruka na transparentima koje su jutros nosili građani Zvečana koji su nastavili miran protest ispred zgrade opštine.

НЕЋЕМО ОДУСТАТИ ОД СВОЈИХ ЗАХТЕВА Радници Општине Звечан: Имамо право да зарадимо своје плате и њима хранимо своју децу

FOTO D.Z.

- Radnici lokalne samouprave koji od petka svakog dana mirno protestuju ispred zgrade opštine koju su gradili njihovi očevi neće odustati od zahteva da se prištinski specijalci i lažni gradonačelnik povuku iz opštine koju su okupirali, a stanje vrati na četvrtak prošle nedelje - izjavila je Radmila Slavković, načelnica opštinske uprave u Opštini Zvečan, koja je u izjavi novinarima ocenila sumanutom odluku Prištine da u zgradu opštine Zvečan pošalje do zuba naoružane specijalce, čime je onemogućen normalan rad radnika Opštine i pružanje usluga svim građanima.

- Zato ćemo nastaviti sa našim protestima i želimo da pošaljemo poruku celom svetu da imamo pravo na rad, pravo da zaradimo svoje plate i njima hranimo svoju decu i od toga nećemo odustati - istakla je Radmila Slavković, načelnica opštinske uprave Opštine Zvečan.

Inače, ispred okupljenih radnika i dalje stoje metalna ograda i bodljikava žica, ispred kojih su pripadnici KFOR-a, koji stoje na raskrsnici na ulazu u Zvečan i koji su prisutni na gotovo svim putevima u Zvečanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (72)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)