DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, time što objavljuje spiskove ljudi čija je jedina krivica to što ne pristaju na nasilje i ponižavanje od strane "prištinskih falangista", radi isto što i svi fašisti u istoriji, koji su nastojali da kriminalizuju i dehumanizuju svoje žrtve.

Milica

02.06.2023. 14:24

To što Kurti radi srbima na KiM je nedopustivo! Želi na svaki način da isprovocira srbe i da izazove sukobe dok srbi mirno protestuju i žele na svaki način da izbegnu sukobe i da sačuvaju mir.

Ljubica

02.06.2023. 15:47

Greška Zapadnih političara i medija je, što ne umeju prepoznati o kakvom karakteru je reč kod Kurtija.Estremizam je utkan u njegov DNK, a želja za osvetom mu je pomračila um i ja čisto sumnjam, da će se sve ovo završiti apelima.

walter pravicek

02.06.2023. 16:18

DA KOSOVO NIJE PROTEKTORAT AMERA,BILO BI POTISNUTO U ALBANIJU.A AMERI SU ZA KURTIJEVE ZLOČESNE NAMERE GLUVE I SLIJEPE.ONAJ SLOVAK,ŠTO"SE ŠETA"PO BALKANU,BI TREBAO BITI OTERAN.SRBIMA DIO KOSOVA,NA SEVERU,GDE ŽIVE SRBI,A ŠIPTARIMA DIO GDE BI IMALI ONI SVOJU DOMAČINSTVO.UZ GRANICU SA ALBANIJOM I MOŽDA BI TREBALO O TOME PRIČATI?