KSENIJU PAJČIN JE UBIO UČESNIK RIJALITIJA: Osvojio je treće mesto "Velikom bratu"

Novosti online

02. 06. 2023. u 22:01

NAKON je prikazan insert gde Srđan Milivojević i Marinika Tepić ukazuju da je Vučić učestvovao u emisiji Plesom do snova, što su nazvali rijalitijem, predsednik kaže da je izrečeno mnogo laži.

КСЕНИЈУ ПАЈЧИН ЈЕ УБИО УЧЕСНИК РИЈАЛИТИЈА: Освојио је треће место Великом брату

Foto: Nemanja Kostić

- Mene je zvao tada Mitrović, njemu je dobro zbog rejtinga. Ja sam rekao da ne umem da igram, ali on kaže da se time pomaže deci. Tri porodice sam pomogao. Kod Srđana Verbovića u Lazarevcu sam bio, on je paralizovan mladić. To je bio humanitarni pristup, gde je novac koji je prikupljen išao na pomoć. Ja tamo nisam ni igrao ni đuskao, to je zabavljalo ljude koliko sam bio nespretan. Ali sam prihvatio da budem predmet sprdnje da bih nekome pomogao. Nije bilo ni psovki ni nasilja, već igrate da nekome pomognete. Pogledajte još jednu laž. Milivojević kaže da stojim tu sa Ksenijom Pajčin. To nije ona, to je devojka koja se zove Ljubica Arsenijević, nikada Kseniju Pajčin nisam upoznao. Vidite kakvi su to lažovi - rekao je Vučić.

On ponavlja da nije zaradio nijedan dinar u Plesu do snova, i ističe da su rijalitije pravili i zarađivali na tome predsednik Marinike Tepić i Srđana Milivojevića.

- Da vam dam jedan podatak, pošto ste pomenuli Kseniju Pajčin. Ona je ubijena, a ubio ju je učesnik njihovog rijalitija. Velikog brata. Filip Kapisoda. Dobio treće mesto. I niko se nije setio da ih podseti na to. Niko to ne pominje danas, zato što je u ovoj zemlji zabranjeno da se kaže istina. Istina je samo da se Vučiću opsuje majka. Jel ih neko gonio za ubistvo Ksenije Pajčin. To je kao kada kažem da nisam držao pušku kod Sarajeva. Za Jovanjicu 1000 dana lažu. Nisu rekli izvinite. I šta ćemo sada sa ovime. Imamo čoveka koji je dobitnik trećeg mesta u Velikom bratu, ubio devojku. Jel neko odgovarao zbog toga - zapitao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu