OVAJ STRUČNJAK BI DA ANGAŽUJE TUŽIOCA ZA TELEKOMOVE PARE Vučić odgovorio Koji: Pojma nemaš ni o čemu, zloupotrebljavaš svoju popularnost

Novosti online

02. 06. 2023. u 22:24

ALEKSANDAR Vučić govorio je i o izjavi Nikole Koja, da tužilac mora da uđe na Andrićev venac i da je predsednik kriv za sve loše u ovoj zemlji.

ОВАЈ СТРУЧЊАК БИ ДА АНГАЖУЈЕ ТУЖИОЦА ЗА ТЕЛЕКОМОВЕ ПАРЕ Вучић одговорио Који: Појма немаш ни о чему, злоупотребљаваш своју популарност

Foto: Novosti-Jovanović/Tanjug

- Kaže ja se mešam u sve. Ne ti se mešaš u sve. Oni protestima zovu tužioca da nešto radi ili ne, a tužilaštvo samostalno. Ne mešam se ni u glumu ni u bilo šta. Kaže kriv sam zbog klime i dece koja su stradala. Tužilac za tako nešto mora da goni eks oficio. Ali on pojma nema o tome. Kada ste ušli u politiku, morate da dobijete odgovor. Pojma nemaš ni o čemu, i mislite da možete da zloupotrebljavate svoju popularnost. Kažu Jelena Karleuša podržala Vučića zato što ima ugovor sa Telekomom. A svi oni imaju ugovor sa Telekomom. Ali oni imaju pravo da kažu, a ona nema, a nije me čak ni podržala - istakao je predsednik.

- A ovaj bi stručnjak da angažuje tužioca za Telekomove pare - nastavio je Vučić.

- Kažu narodne pare? Jesu narodne, a što ih nije bilo 2012.  godine. A ako su narodne pare, pa što deliš narod. Oni misle da imaju pravo da iznesu mišljenje o svemu, da krše zakon, da naređuju tužiocu kako da se ponaša, a njih niko ne sme da pita ništa. Kada mene pitaju kolika mi je plata, ja moram da obavestim javnost. Za Jelenu Karleušu mora da se kaže, a za njih ne sme. Sve je ovde novac poreskih obveznika. A Jelena Karleuša ne zarađuje novac - zapitao je on.

Vučić ističe da je Nikola Kojo isto govorio pre pet godina, kada je pretio da će da se preseli u Sloveniju, i da će valjda sada naći novu državu u koju će se preseliti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (133)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo