OBJAVLJENA KOMPROMITUJUĆA FOTOGRAFIJA KURTIJEVOG SVEČLJE: Evo ko su pravi kriminalci (FOTO)

Novosti online

19. 06. 2023. u 19:50

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ponovio je danas da su Srbi koji su proteklih dana uhapšeni u južnoj srpskoj pokrajini nevini i istakao da su jedini kriminalci Aljbin Kurti i Dželjalj Svečlja.

ОБЈАВЉЕНА КОМПРОМИТУЈУЋА ФОТОГРАФИЈА КУРТИЈЕВОГ СВЕЧЉЕ: Ево ко су прави криминалци (ФОТО)

Foto: Printscreen Youtube/KTV - Kohavision/AP Photo/Bojan Slavkovic

- Jedini kriminalci ovde su Dželjalj Svečlja i Aljbin Kurti, čija teroristička policija hapsi i kidnapuje nevine Srbe u stilu UČK i prebija srpsku decu! Nemanja, Dalibor i Uroš su nevini, kao i Radoš, Dušan, Lune i ne postoji nijedan dokaz koji ih optužuje, već samo dokazi da su nevini - poručio je Petković na Tviteru.

Petković je objavio i fotografiju na kojoj je označen Svečlja u trenutku dok sa grupom ljudi prevrće automobil Euleksa.

- Nismo zaboravili kako ste Dželjalje Svečlja prevrtali Euleksove džipove, a vaš gazda Kurti bacao suzavac i šok bombe u skupštini i na policiju. Ko o čemu, kriminalac Svečlja o poštenju - zaključio je Petković.

Petković je reagovao na izjavu Svečlje, koju je takođe postavio u objavi, da su poslednja tri dana uhapšena trojica Srba zbog, kako je naveo, "brutalnih i kriminalnih napada na novinare" i da će uhapsiti svakoga ko je odgovoran za nasilje prema novinarima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (3)

VELIKO IZNENAĐENJE! Ovo je novi trener Novaka Đokovića?!