"USTUPKE KURTIJU SU ČINILI ONI IZ NJENE KOALICIJE": Članovi Predsedništva SNS-a odgovorili na prozivke Milice Đurđević Stamenkovski

Novosti online

26. 06. 2023. u 14:56

ČLANOVI Predsedništva SNS-a odgovorili su šefici Zavetnika Milici Đurđević Stamenkovski na prozivke koje je uputila vlastima Srbije, zbog puštanja tzv. kosovskih policajca na slobodu.

УСТУПКЕ КУРТИЈУ СУ ЧИНИЛИ ОНИ ИЗ ЊЕНЕ КОАЛИЦИЈЕ: Чланови Председништва СНС-а одговорили на прозивке Милице Ђурђевић Стаменковски

Foto Tanjug

Naime, Milica Đurđević Stamenkovski je optužila vlast da je puštanjem trojice Kurtijevih "policajaca" učinila ustupak "kosovskom premijeru" i šefu albanske Vlade Ediju Rami.

Miloš Terzić joj je na svom Tviter nalogu poručio da to nije politička odluka za razliku od one iz 2001. godine, kada su njeni koalicioni partneri iz DSS-a oslobodili pravosnažno osuđene šiptarske teroriste kako bi se dodvorili Zapadu.

Oglasile su se i Milica Nikolić i Jelena Obradović.

- Pa ustupke Kurtiju su činili oni iz njene koalicije kada su baš Kurtija i još 1800 šiptarskih terorista oslobodili. Najgore zlikovce i zločince, a Lažljivica o tome reč nije beknula - napisala je Milica Nikolić.

Obradovićeva je istakla da je skandalozno to što Zavetnica ima obraza da se javi kada su njeni koalicioni partneri iz DSS-a pustili na slobodu bez ikakve optužnice krvoloka Kurtija i 1800 zlikovaca koji su nam decu ubijali i žene silovali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (53)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)