MUHAREM Bazdulj, novinar i pisac, objasnio je na Novo S zbog čega se Srbija danas, ne može porediti sa Srbijom kakva je bila devedesetih.

buki

30.06.2023. 12:54

Srbija zaista funkcioniše, ali ne onako kako žele oni koji su nas 90-ih izopštili i sankcionisali bez ikakvog razloga. Ustvari razlog im je bio da Srbe proteraju sa što većeg dela teritorije nekadašnje SFRJ, što su uglavnom i uspeli. Držimo se u delu Srbije, Republici Srpskoj i delu Crne Gore. Na ostatku bivše Juge nas nema jer su nas pobili ili raznim olujama proterali i popalili sve srpsko, kako preživeli ne bi imali gde da se vrate. Ako se vratiš čeka te izmišljena optužnica, a ako se ne vratiš, raznim zakonskim aktima su ti oduzeli tu popaljenu imovinu. Jednom rečju, nije se mnogo promenili od 90-ih, samo što sad umesto kasetnih bombi to rade profesionalci sa rukavicama da ne dižu buku i ne ostavljaju tragove.

Predrag

30.06.2023. 14:18

Tako je Muhareme.Devedesetih nismo imali ništa.Bili smo,jad i beda.Ceo svet, nas je pljuvao i šutirao, kao krpenu loptu.A onda je došla i dvehiljaditih kvazi elita,koja nam je svima je.... majku.Ovo je ipak bolje,nego što je bilo.