OTIŠAO U HOLADNIJU DA SE RASPITA KOD EUROPOLA ZA JOVANJICU: Novinar "Nove S" dobio odgovore kojima se nije nadao (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 07. 2023. u 17:41

REPORTER televizije "Nova S" otišao u Holandiju, u centralu EUROPOL-a, kako bi se raspitao o Jovanjici. Odgovore koje je dobio, verovatno nije očekivao, a zanimljivo je da je za raspitivanje o Jovanjici izabrao baš Holandiju, gde je uzgajanje i uživanje marihuane potpuno legalizovano.

ОТИШАО У ХОЛАДНИЈУ ДА СЕ РАСПИТА КОД ЕУРОПОЛА ЗА ЈОВАЊИЦУ: Новинар Нове С добио одговоре којима се није надао (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

- Ovde se nalazi 300 oficira policije iz čitavog sveta. Iako nisu čuli za "Jovanjicu", kažu da imaju poverljivu saradnju sa Srbijom od 2014. - navodi novinar u prilogu. 

Portparol Europola, Jan Op Gen Ort, jasno je odgovarajući na pitanje novinara govorio o odličnoj saradnji sa Srbijom, od potpisivanja ugovora 2014. godine:

- Mi imamo i srpskog oficira, Srbija je veoma aktivna u borbi protiv krijumčarenja migranata, trgovine kokainom, oružja, eksploatacije dece, što doprinosi smanjenju kriminala iz godine u godinu! - naveo je portparol Europola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)