NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Vučić na Instagramu objavio novi snimak - "Idemo još energičnije i sa velikim planovima" (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 07. 2023. u 17:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Вучић на Инстаграму објавио нови снимак - Идемо још енергичније и са великим плановима (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Za nama je jedna od onih radnih nedelja u kojoj je svaki događaj imao posebnu težinu i emociju, poput susreta sa srpskom decom iz regiona, čijem se osmehu i vedrini svakog puta iskreno radujem.

Takođe, ispratili smo dragog prijatelja Srbije, ambasadora UAE Mubaraka Al Daherija, čija je posvećenost u radu ostavila snažan pečat na odnose naših zemalja. Dočekali smo i sedam novih ambasadora sa kojima ćemo nastaviti još intenzivnije da sarađujemo, kako bismo što bolje razumeli jedni druge, osnažili postojeća i izgradili nova partnerstva.

Poseban utisak ostavilo je i pokazno gađanje Vojske Srbije na poligonu „Pasuljanske livade“, jer sam se još jednom uverio u snagu, spremnost i stručnost naših jedinica u korišćenju novih vrsta naoružanja, čime je Srbija pokazala da ima veliku odvraćajuću snagu, što je od ključnog značaja za dalje očuvanje mira u kojem želimo da živimo i sarađujemo sa svima.

Upravo zato, na otvaranju deonice „Auto-puta mira“ od Niša do Merošine, gledajući našu prelepu zemlju, osetio sam neverovatan ponos zbog svega što smo uspeli da izgradimo i ostvarimo, uprkos svim teškoćama i izazovima. Nastavljamo da radimo, razgovaramo, planiramo i gledamo u budućnost, otvoreni i spremni za saradnju i nove, još veće projekte.

O tome sam razgovarao i sa dragim gostom i prijateljem Srbije, predsednikom Ugande Joveri Kagutuom Musevinijem. Dogovorili smo se da obnovimo tradicionalno čvrste veze između naših zemalja i naroda, jer su pravi prijatelji u međunarodnoj političkoj areni retka dragocenost, a Srbija zna kako da čuva i poštuje one koji su svoje uvažavanje prema našoj zemlji već dokazali.

Idemo u novu radnu nedelju, još energičnije i sa velikim planovima. Živela Srbija! - napisao je predsednik u opisu snimka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (114)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)