ĐURIĆEVA O ĐILASU: NJegovo ime sinonim za prevare - Takvi i toliki lopovluci se u našoj državi ne pamte

Novosti onlajn

31. 07. 2023. u 17:05

NEVENA ĐURIĆ, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o predsedniku SSP, Draganu Đilasu.

ЂУРИЋЕВА О ЂИЛАСУ: Његово име синоним за преваре - Такви и толики лоповлуци се у нашој држави не памте

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Kad Dragan Đilas samo pomisli da bilo koga optuži za prevaru treba da ima na pameti samo jedno - da je njegovo ime sinonim za prevare!

Takvi i toliki lopovluci se u našoj državi ne pamte!

Njegovu vladavinu i vladavinu njegove bolumente obeležili su komunalni problemi, korupcija, partokratija, i nesavesno trošenje novca iz budžeta grada.

Bacio je novac na nekakav softver koji nikada nije proradio, gradio je najskuplji most u Evropi, ostavio je za sobom nefunkcionalne podzemne kontejnere, a od njegovih "uspešnih" projekata u Beogradu ostali su samo pacovi u Pionirskom gradu!

Naravno, tu prevarama nije kraj! Ovo je, u najmanju ruku, samo početak nabrajanja svih njegovih nedela!

Ne može Đilas nikako da shvati i prihvati kako to Beograd danas izgleda! Kako se i koliko gradi, kako se grad nepovratno razvija i menja na bolje! U njegovo vreme se u Beogradu gradilo samo ono na čemu je on mogao da profitira, i naravno - cvetala je jedino ilegalna gradnja, bez građevinske dozvole na koju se godinama čekalo!

E to nam i sada nudi - praznu priču od koje Beograđani nemaju ništa, a iza koje se krije podla i podmukla namera: da tom pričom uspeju da iznose na svojim lopovsko - tajkunskim računima uvećaju! I baš ništa osim toga ni njega, ni njegovu ekipu ne interesuje! 

To je ono što Đilas smatra normalnim!

Za Đilasa ali njegovu ekipu je čak i velelepni spomenik Stefanu Nemanji ruglo!

Ti nijednom nisu pohvalili to što je završen Hram Svetog Save, što se širom Srbije, gotovo na dnevnom nivou, gradi i otvara nešto novo! 
Danas u Priboju, već narednih dana u nekom drugom kraju Srbije!

Na njegovu žalost, pristojna većina građana Srbije zna šta je zaista normalno i pristojno!

Zna koja politika to obezbeđuje i tu istu politiku podržava. 

A što se izbora tiče: Srpska napredna stranka je za iste uvek spremna, a postavlja se pitanje šta će ostaci Đilasovih koalicijionih drugara reći na ovu temu. Samo da mu ne izvuku uši zbog insistiranja na temi izbora od kojih oni beže kao đavo od krsta!", navodi Đurićeva u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!