ĐURIĆ OSUDILA PONAŠANJE OPOZCIJE: Ometali su i kolege iz opozicije

Novosti online

06. 09. 2023. u 16:37

NEVENA Đurić, potpredsednica SNS, osudila je na društvenoj mreži Tviter ponašanje poslanika opozicije koji su pravili haos u Skupštini Srbije i ometali red parlamenta a sve sa ciljem da se ne usvoji rebalans budžeta.

ЂУРИЋ ОСУДИЛА ПОНАШАЊЕ ОПОЗЦИЈЕ: Ометали су и колеге из опозиције

Foto: Printskrin

Ona je objavila snimak poslanika Srđana Milivojevića, poslanika DS-a i jednog od ideologa političkih protesta u Beogradu, kako sa svojoj opozicionom koleginicom skandira u mikrofon, dok ga ona prati na "vuvuzeli".

Da ironija bude veća, neke od njihovih opozcionih kolega snimljene su u pozadini kako, sa slušalicama na ušima, pokušavaju da prate rad Narodne skupštine, uprkos buci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (49)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost