SUZE U OČIMA MAJKE I TETKE PRETUČENIH SRPSKIH MLADIĆA: Samo su tražili da im prevedu na srpski, a Kurtijevi policajci započeli su teror

D. Z.

15. 09. 2023. u 13:58

SAMO su tražili da im kaznu prevedu na srpski, jer ne razumeju albanski jezik. A onda je počelo iživljavanje Kurtijevih policajaca.

СУЗЕ У ОЧИМА МАЈКЕ И ТЕТКЕ ПРЕТУЧЕНИХ СРПСКИХ МЛАДИЋА: Само су тражили да им преведу на српски, а Куртијеви полицајци започели су терор

Foto: D. Z.

Ovim rečima, uz oči pune suza, majka i tetka Andrije (24) i Mihajla (19) Micića iz Gračanice, koje su sinoć brutalno pretukli pripadnici tzv. kosovske policije, komentarišu golgotu njihovih najmilijih.

- Sinoć su nam u policiji rekli da će Andrija posle lekarske pomoći, odnosno pregleda od strane kardiologa biti pušten kući, dok smo jutros dobili informaciju da je i njemu određeno policijsko zadržavanje - rekla je tetka mladića Jelena Todorović, naglasivši da je Mihajlo u daleko lošijem zdravstvenom stanju. - Mihajlo je zadobio povrede u predelu ramena i rebara i odrana su mu kolena zato što su ga brutalno bacili na put. Međutim, Andrija je inače bolestan jer ima povišen krvni pritisak, a astmatičar je.

Njihova majka Andrijana Ana Micić kaže da su oni pretučeni bez razloga i to samo što su zatražili da im se kazna koju su im pisali kosovski policajci prevede na srpski jezik, jer ne razumeju albanski.

- I Andriju koji im je samo rekao da mu ne tuku i ne bacaju na zemlju brata su odgurnuli, a postoje tri svedoka koja su potvrdila da im moji sinovi apsolutno ništa nisu uradili, kao i što postoji snimak kako Mihajla brutalno bacaju na ulicu i tuku - priča zabrinuta majka.

Foto: Facebook

Braća Andrija (24) i Mihajlo (19) Micić iz Gračanice, koji su posle saobraćajnog prekršaja bili na meti pripadnika tzv. kosovske policije, pri čemu je mlađi brat brutalno pretučen, i dalje su pod lekarskim nadzorom.

Andrija je u bolnici u Lapljem Selu, a Mihajlo koji je zadobio povrede ramena, rebara i kolena u bolnici u Gračanici, gde su, takođe, pod nadzorom policije.

BONUS VIDEO - SRBI TREBA DA PLATE I PATE: Ovako je Kurti pretio Srbima iz centra EU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!