JOVANOV PORUČIO OPOZICIJI: Kad god izbori bili, uveren sam da će odgovor naroda biti isti

Novosti online

18. 09. 2023. u 15:30

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom ponovnih prozivki od strane opozicije na račun predsednika Srbije i održavanja izbora.

ЈОВАНОВ ПОРУЧИО ОПОЗИЦИЈИ: Кад год избори били, уверен сам да ће одговор народа бити исти

Foto: Novosti

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Pozivam sve predstavnike opozicije, i Ponoša, i Zelenovića, i žute, i Jeremićeve, sve te derivate Demokratske stranke, da kažu u kom se tačno pasusu dopisa koji su poslali predsedniku Aleksandru Vučiću nalazi rečenica u kojoj traže održavanje izbora pre kraja godine.

Ne može predsednik Republike, niti bilo ko drugi, da bude odgovoran za to što su oni nesposobni čak i za to da napišu dopis i da jasno izraze svoj zahtev i svoju volju.

U dopisu koji su poslali jasno piše da oni traže da se izbori RASPIŠU do kraja godine. I to piše već u prvom pasusu. I sad, kad je predsednik Republike jasno rekao da će da izađe u susret tom zahtevu i da će do kraja godine raspisati izbore, oni su shvatili da, zapravo, neće ni ono što su tražili, nego da hoće nešto drugo!

Odlično je što predsednik želi da izađe u susret njihovom zahtevu, jer će imati dovoljno vremena da razmisle šta, u stvari, hoće, a šta neće, u koliko kolona žele da idu na izbore, ko će još od koga da se odvoji i da napravi svoj poslanički klub, ko će s kim još da se posvađa ili da se pomiri, da se druži i razdruži, i sve ostalo.

Sa druge strane, kad god izbori bili, uveren sam da će odgovor naroda biti isti - jer građani Srbije ne mogu da zaborave da su oni, svi zajedno - žuti, zeleni, ovakvi, onakvi - bili vlast, i da, osim što su radili za sebe i što su se obogatili, za narod nisu uradili ništa" zaključio je Jovanov.

BONUS VIDEO: MOĆNA VOJSKA SRBIJE: Pogledajte kadrove iz Niša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (158)

KAKO SE PRAVILNO CELIVA IKONA: Iguman otkrio u čemu mnogi vernici greše