VUČIĆ U NJUJORKU SA LIDERIMA IZ REGIONA: Izuzetna prilika da se i glas svih nas sa Zapadnog Balkana čuje jače i bolje (FOTO)

Novosti onlajn

19. 09. 2023. u 06:31

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić trenutno boravi u Njujorku gde će učestvovati na generalnoj debati Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić se iz Njujorka oglasio na svom Instagram profilu.

ВУЧИЋ У ЊУЈОРКУ СА ЛИДЕРИМА ИЗ РЕГИОНА: Изузетна прилика да се и глас свих нас са Западног Балкана чује јаче и боље (ФОТО)

Foto: Instagrama/Budućnost Srbije AV

- Sa prijateljima @katalin.novak @presidentrumenradev @natasa.pirc.musar  @jakov_milatovic @leovaradkar i drugim liderima regiona i šire. Okupili smo se u Njujorku kako bismo na #UNGA78 razmenili mišljenja o najvažnijim pitanjima današnjice i mogućim rešenjima za neke od gorućih problema.

Ovo je, takođe, izuzetna prilika da se i glas svih nas sa Zapadnog Balkana čuje jače i bolje. Očekujem veliki broj sastanaka sa kolegama sa svih kontinenata, sa kojima ću razgovarati o jačanju saradnje, obnavljanju nekih starih, tradicionalnih partnerstava i građenju novih - napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (101)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)