"ČETVRT VEKA IH JE TRAŽILA I SAD IM SE PRIDRUŽILA U NEBESKOM CARSTVU" Petković se oglasio nakon smrti Slobodanke Krstić (FOTO)

Novosti Onlajn

21. 09. 2023. u 15:15

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se povodom smrti Slobodanke Krstić, majke čiji su sinovi stradali od ruke UČK-a, ali čije kosti ona nikada nije dobila.

ЧЕТВРТ ВЕКА ИХ ЈЕ ТРАЖИЛА И САД ИМ СЕ ПРИДРУЖИЛА У НЕБЕСКОМ ЦАРСТВУ Петковић се огласио након смрти Слободанке Крстић (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

- Napustila nas je Slobodanka Krstić, majka kojoj je teroristička UČK 24. juna 1998. godine kidnapovala i potom brutalno ubila sinove Miodraga i Milovana. Krenula su tog kobnog dana braća od Beograda put Rečana kraj Suve reke gde im je dom, ali kući nikada majci, ocu, deci i suprugama nisu stigli.

Oteti su i brutalno likvidirani. Majka Slobodanka svoj život je posvetila potrazi za svojim sinovima, a umrla je ne saznavši gde su im kosti, da bi bar mogla da ih sahrani i oplače. Četvrt veka ih je tražila i sada se pridružila svojim sokolovima u carstvu nebeskom. Danas smo je ispratili na večni počinak. Slava im!

Država Srbija neće odustati od potrage za telima Miodraga i Milovana, ali ni od potrage za preostalim nestalim i kidnapovanim Srbima kako bi porodice našle svoj mir - napisao je Petković na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Slobodnka je preminula nakon 25 godina bezuspešnog čekanja i pokušavanja da sazna zašto su kidnapovani, ni krivi, ni dužni, njeni sinovi Miodrag i Milovan.

BONUS VIDEO: DOŠLI NA PREVARU - Pogledajte kako je juče uhapšen Srbin u Prilužju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)