BULATOVIĆ PORUČIO: Lazović je karikatura političkog "kruga dvojke", sramota što obavlja funkciju narodnog poslanika

Novosti online

21. 09. 2023. u 15:25

SAMOSTALNI narodni poslanik, Dejan Bulatović, istakao je kako ponašanje Radomira Lazovića u Narodnoj skupštini nasilno i besčasno, te dodao kako je on "na bezdušan način zloupotrebio proteste protiv nasilja, kako bi što pre prikupio potpise za osnivanje stranke"

БУЛАТОВИЋ ПОРУЧИО: Лазовић је карикатура политичког круга двојке, срамота што обавља функцију народног посланика

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

“Karikatura političkog „kruga dvojke“ se na sednici Narodne Skupštine sazvanoj povodom tragičnih majskih ubistava kojima je Srbija svedočila, svojim nasilnim ponašanjem i brundanjem svrstala u anale političkog beščašća parlamentarnog života u Srbiji. Na krilima žute patkice, a zatim pod zelenim velom, jer kao da su boje njima iz bivšeg režima ikada bile bitne, Radomir Lazović se kandidovao, ne mogu reći za političara, ali svakako za politikanta prevaranta, koji je uz pomoć stranih fondacija i pojedinačnih finansijera, ali i sopstvene prevrtljivosti i političke bezidejnosti obmanuo ljude koji su glasali za njega i njegove „patkare“. Na žalost, priča ovde ne prestaje.

Od novobeogradskog “skinhead”-ca, pa do glasnogovornika nasilne smene legitimno izabrane vlasti u Srbiji, razvojni put Radomira Lazovića vodio je preko nemačke fondacije ”Heinrich Böll” (Hajnrih Bel), zatim preko “Rokfeler” fondacije čiji je rukovodilac tada bio Haki Abazi, a sve to pod maskom udruženja “Mikro art”, preko koga je Lazović sebi obezbedio kontinuirano finansiranje, što nas dovodi do neizbežnog pitanja - za šta to ovaj čovek prima novac iz inostranstva? Veoma je važno i naglasiti da je upravo Radomir Lazović sa svojim kolegama iz udruženja “Zeleno – levi front” na bezdušan način zloupotrebio proteste protiv nasilja, kako bi što pre prikupio potpise za osnivanje stranke. Ako je i od Lazovića – mnogo je.

Zbog svega pomenutog, ali pre svega zbog bahatog, nevaspitanog i protivustavnog pravca strančarenja kojim se Radomir Lazović bavi, moram da naglasim da me je sramota što obavlja funkciju narodnog poslanika kao i ja i što je dobio priliku da predstavlja građane koje je vešto obmanuo. S obzirom da bivši režim insistira da se izbori što pre održe, onda je, verujem, red da birači vide pravo lice onih koji bi da ih obmanu, a Radomir Lazović je samo prvi u nizu sa opozicione liste”, zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO: ANTISRPSKA I ANTIDRŽAVNA KAMPANjA NA DELU: Ovako su Šolakovi mediji izveštavali o sastanku u Briselu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)