REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENIH SRBA TEK ZA 15 DANA: Porodice se danas opraštaju od svojih najmilijih (FOTO)

D. Z.

01. 10. 2023. u 11:10

TORIJICA Srba ubijenih protekle nedelje u Banjskoj, a čija su tela juče posle sedam dana dopremljena iz Instituta za Sudsku medicinu u Prištini biće sahranjena danas.

РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ УБИЈЕНИХ СРБА ТЕК ЗА 15 ДАНА: Породице се данас опраштају од својих најмилијих (ФОТО)

foto d.z.

Stefan Nedeljković (33) iz Zvečana biće sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a više stotina građana okupilo se jutros da mu daju poštu i poslednji pozdrav dok su se rođaci i prijatelji okupljali u juče kako bi porodici izrazili saučešće i bili sa njima u teškim trenucima.

Ovaj otac tri devojčice, kako pričaju susedi bio je vrhunski sportista, veseo i komunikativan, zbog čega žitelji Zvečana ističu da su ostali bez izuzetnog komšije i prijatelja, a porodica bez sina, supruga i oca.

I Bojan Mijailović (31) iz Leposavića koji je pre nekoliko meseci postao otac po drugi put biće sahranjen danas na Novom groblju u Leposaviću, dok će Igor Milenković (50) biti ispraćen na večni počinak u selu Graničane kod Leposavića.

I dok porodice i prijatelji ali i žitelji severa tuguju za trojicom svojih komšija, poznanika, sugrađanina, iz Instituta za sudsku medicinu u Prištini juče su najavili da će rezultati obdukcije biti gotovi za petnaest dana.

Inače, u prošlonedeljnom sukobu u Banjskoj ubijena su trojica Srba i jedan pripadnik takozvane ksoovske polciije. Jedan ranjeni Srbin, prema rečima advokata, posle operacije noge nalazi se još uvek u prištinskoj bolnici gde je saslušan i njemu je kao još dvojici uhapšenih Srba određen jednomesečni pritvor, dok su četiri lica usled nedostatka dokaza puštena na slobodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)