ĐURIĆ: Opozicija želi na vlast bez izbora i mimo volje građana

Novosti online

08. 10. 2023. u 15:37

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kaže da čim se pomenu izbori "okupi se družina dežurnih mrzitelja Srbije da strancima kuka na sva zvona protiv sopstvene države i naroda".

ЂУРИЋ: Опозиција жели на власт без избора и мимо воље грађана

Foto: SNS

- I neposredno pred prošle izbore su ih vukli za rukav, nadajući se da će im ispuniti sve njihove nebulozne želje i željice! Međutim, kada im nisu izašli u susret po pitanju svih prohteva koje su imali, jer su i oni videli sa kakvim neozbiljnim i krajnje neodgovornim ljudima imaju posla, tzv. predstavnici opozicije su skroz okrenuli ploču i tim istim ljudima okrenuli leđa. Izborni uslovi su po opoziciju nikada bolji! Ali nikakvi izborni uslovi ne mogu da nadomeste ono što njima suštinski, u najvećem procentu, nedostaje - volja naših građana! Na temu medija - sve je rekla Verica Barać u svom izveštaju: ostaci iz restlova bivšeg režima, dok su vedrili i oblačili Srbijom, koristili su svoju političku moć ne samo kako bi uticali na medije, već i kako bi na njima masno profitirali! Sve i uvek su radili samo za svoj džep! - navodi ona i dodaje:

- I sada se praktično, cela Srbija smeje nad njihovom kuknjavom čak i kod stranaca po pitanju izbora! A pretili su haosom na ulicama ukoliko bude izbora, pa haosom ako izbora ne bude i sada kada su izbori praktično najavljeni, jer su oni na tome insistirali, opet cvile i kmeče! Nije se još rodio taj koji bi mogao da dešifruje, a onda i pojasni našem narodu, za šta se to tzv. opozicija u Srbiji zalaže danas po pitanju izbora, a za šta će se zalagati sutra, ali je jedno jasno baš svima - žele da ih neko posadi na vlast bez izbora i mimo volje građana.  To bi im jedino odgovaralo i bilo im po volji! Za to moljakaju strance i traže njihovu podršku! Po ovom pitanju su se žestoko prevarili! U Srbiji danas odlučuje samo naš narod, svojom voljom, jer Srbija zahvaljujući Aleksandru Vučiću danas vodi samostalnu, slobodnu, slobodarsku i nezavisnu politiku! To ovakvi, koji su za šaku para spremni da prodaju čak i svoju dušu samom đavolu, nikada neće biti u stanju da razumeju!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (39)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar