PREVIŠE "PREKLAPANJA" DA BI BILO SLUČAJNO Mirković: Udruženi napad Đilasa i Aleksića na predsednika Vučića je nastavak Kurtijeve kampanje

Novosti online

11. 10. 2023. u 18:25

UDRUŽENI napad na predsednika Vučića, od dva propala političara, dokazanih prevaranata i bogataša na uštrb građana Srbije, Aleksića i Đilasa, nastavak je kampanje Kurtija koji na sve moguće načine pokušava da oteža poziciju naše zemlje.

ПРЕВИШЕ  ПРЕКЛАПАЊА ДА БИ БИЛО СЛУЧАЈНО Мирковић: Удружени напад Ђиласа и Алексића на председника Вучића је наставак Куртијеве кампање

Foto: N. Skenderija

 Kada se uzmu u obzir količina laži i budalaština koje sinhronizovano plasira ovaj trojac, morate se zapitati da li je i kome ovde uopšte stalo do našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Iz svega do sada viđenog, Aleksiću i Đilasu ni najmanje, jer retoriku koju ima Kurti besomučno plasiraju i ponavljaju pa su u određenim situacijama i oštriji od njega.

Još jedna morbinda sličnost su i napadi na porodicu predsednika Vučića i njegovog sina Danila. Kurti to radi sve češće, dok su taj politički mulj patentirali upravo Aleksić i Đilas optužujući Danila za sve i svašta, izmišljajući događaje i likove, a kada im je to bilo malo njihovi saradnici su pozivali i na njegovo ubistvo i ubistvo Andreja Vučića.

Previše je "preklapanja" da bi sve bilo slučajno, a građani sami mogu da zaključe da svaki napad koji je na ovaj način usmeren prema Aleksandru Vučiću u ovako delikatnom trenutku, direktno pogoduje Prištini.

Na samom kraju kada vam o poštenju pričaju Đilas, koji je od dece oteo Pionirski grad da bi napravio prvi rijaliti u Srbiji i svoju poslovnu imperiju, i Aleksić koji je sa svojim tastom ojadio građane Trstenika, možete samo da se nasmejete.

Za razliku od njih, bogatstvo Aleksandra Vučića se nije uvećalo ni za jedan jedini dinar, dok su oni poziciju vlasti okoristili, umesto za bolji život građana, samo za svoj bolji život i uzak krug ljudi oko sebe. Srbija će ponovo pobediti bez obzira na sve laži i pritiske kako spolja tako i iznutra, jer poverenje građana pripada onome koji je svojim radom, zalaganjem i vizijom promenio na bolje, a to je Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)