MILOŠ JOVANOVIĆ: Ne volim Đilasa, ali glas je glas! (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2023. u 21:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će izbori u Srbiji biti održani 17. decembra. Tog datuma ćemo imati republičke, beogradske, pokrajinske i lokalne u nekim gradovima i opštinama

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ: Не волим Ђиласа, али глас је глас! (ВИДЕО)

Foto: Twitter

Nakon ove potvrde, nastalo je veliko komešanje u redovima srpske opozicije, a deo opšteg meteža je i lider Nove DSS, Miloš Jovanović.

Kako je, prema pisanju medija, eskivirao dogovore o jedinstvenoj liniji desnice, Jovanović je naišao na poteškoće i u sopstenoj koaliciji.

Međutim, u gostovanju na prozapadnoj Novoj S, Jovanović je otkrio šta je to što u stvari namerava.

On je došao u emisiju gde se maltene poklonio pred Đilasom, poljubio mu skute i poručio da je promenio politiku i da će sve učiniti, samo da dobije glas.

Kako je rekao, od floskule "Da ovi odu a da se oni ne vrate" njemu je značajan samo deo "Da ovi odu", što je, uostalom, platforma koju zastupa dobar deo opozicije u Srbiji.

U svom cilju, spreman je i na to da se priključi koaliciji "sa ulice", koja propagira NATO, sankcije Rusiji i retoriku blisku premijeru lažne države Kosovo, Aljbinu Kurtiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (22)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima