ĐURIĆEVA PORUČILA ALEKSIĆU: Nisi više u prilici da profitiraš na muci našeg naroda i čerupaš sopstvenu državu

Novosti Onlajn

17. 10. 2023. u 20:24

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke reagovala je na izjave Miroslava Aleksića.

ЂУРИЋЕВА ПОРУЧИЛА АЛЕКСИЋУ: Ниси више у прилици да профитираш на муци нашег народа и черупаш сопствену државу

Foto: SNS

Kad jediničar i avgustovac Aleksić govori o "razaranju zemlje" to je samo puko projektovanje onoga što je radio u opštini Trstenik, pa bi danas da sa svojom svitom ološa razori celu Srbiju! 

To što je Srbija bila njihova privatna firma - e to jeste razoreno, i to voljom naših građana, a Srbija se nepovratno promenila na bolje! 

Promenilo se i to da - Aleksić više nije u prilici da od budžeta opštine Trstenik pravi svoj porodični biznis. I neće biti - nikada više. 

Ništa mu teže ne pada od činjenice da danas svojom očima vidi i posmatra napredak Srbije!

Kada kaže lopuža da je "Srbija sita Aleksandra Vučića" građanima Srbije se smeje i ruga im se direktno u lice!

Zar zaista misli da smo ludi i glupi, pa smo siti toga što danas imamo plate koje rastu, penzije koje su sigurne i naši najstariji znaju u dan i u dinar kada mogu da očekuju primanja, što lakše i brže putujemo zahvaljujući izgrađenim auto - putevima, što imamo nove fabrike u kojima rade članovi naše porodice, što imamo nikad veće ulaganje u zdravstvo, što se u svim sferama društvenog i političkog života Srbija razvija!

Toga su siti samo lopovi i mufljuzi poput Aleksića koji više nisu u prilici da profitiraju na muci našeg naroda, čerupaju sopstvenu državu i izvlače državne pare! 

Smeta im druženje i okupljanje naprednjaka jer su svesni da na svakom njihovom okupljanju, kada dođu iz svih krajeva Srbije, mogu da stanu ispod jednog drveta i to sa manjom krošnjom.

Izrekao je po starom dobrom običaju niz izmišljotina, laži i uz to je - najstrašnije blatio sopstveni narod! Kao i uvek, i svuda!

A ni reč nije rekao o tome kako je stotine hiljada evra izvukao iz državne kase zajedno sa svojim tastom!

Da ga podsetim da kada su on i njegova bulumenta imali priliku da upravljaju Srbijom rezultati su bili: otpuštanje pola miliona ljudi, opustošena kasa, proglašena nezavisnost tzv. Kosova, sramna reforma sudstva i još mnogo toga katastrofalnog što narod izuzetno dobro pamti.

A što se poverenja građana tiče, jasno je kome građani daju svoje poverenje još od 2012. godine! A štetočine poput Aleksića su - davno prošlo vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (47)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!