ĐURIĆ: Ponoš dostojan samo titule NATO miljenika

Novosti online

25. 10. 2023. u 14:35

NATO ništarija Ponoš se sa Kurtijem takmiči u tome ko će snažnije udariti na Srbiju. Ipak mu je najvažnije da za sve svoje snishodljivo ulagivanje srbofobnim ambasadama on bude prepoznat kao prvi - u nanošenju štete našoj državi, izjavila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

ЂУРИЋ: Понош достојан само титуле НАТО миљеника

Foto: SNS

- Ponoš može da se "pohvali" brojnim brljotinama: rasformirao je 72. specijalnu i 63. padobransku brigadu, smenio je sve časne srpske oficire i prevremeno ih penzionisao. Urnisao je našu vojsku u mirnom periodu više nego Nato u ratu 1999. Kada je trebalo da brani svoje komšije, prijatelje i rođake, pobegao je iz Knina i krio se pod suknjom u Beogradu. Danas, životi Srba sa Kosova i Metohije koji ne mogu više da trpe Kurtijev teror ga ni najmanje ne zanimaju i zato ova politička olupina palaca jednako pogonima i otrovnim jezikom kao i Kurti i ostali srbomrsci, a sve sa ciljem - da krivicu svale na Aleksandra Vučića koji se jedini bori i razume težinu situacije na prostoru naše južne srpske pokrajine - kaže Nevena Đurić.

- Ponoša se stide čak i ljudi sa kojima je sarađivao - žale što se jedan takav slabić, kukavica i dezerter našao među njima, i to kao glavnokomandujući. Nije Ponoš nikada bio dostojan pozicije na kojoj se nalazio i nikada se tu i ne bi našao da ga Tadić nije delegirao kao pogodnu osobu za rasturanje naše srpske vojske! Dostojan je samo titule NATO miljenika, a mrzitelja Srbije i Srba. Kao takav će zauvek ostati upamćen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (14)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024