BRANISLAV MALOVIĆ: Nova lica lopovske politike

Novosti online

27. 10. 2023. u 20:41

ČLAN predsednistva SNS, Branislav Malović oglasio se povodom predstavljanja prve opozicione liste kandidata za predstojeće izbore.

БРАНИСЛАВ МАЛОВИЋ: Нова лица лоповске политике

Foto Novosti

Danas je srpska opozicija konačno predstavila svoje kandidate za predstojeće izbore i uz “nova imena” političke scene svima je jasno da su im namere isključivo lopovske samo ovaj put pod okriljem nazovi “Srbije protiv nasilja”.

Ko ih je kleo svakako nije dangubio jer takav sastav zgubidana i secikesa mogao je da predstavi i uklopi samo idejni vođa ovog cirkusa koga već odavno oslovljavam i to zasluzeno “kraljem lopova” znajući da će svi u tom nadimku prepoznati Dragana Đilasa.

Onaj drugi Dragan(Šolak)koji je uz pomoć prvog Dragana(kralja lopova) postao medijski magnat daće sve od sebe da sruše ne samo aktuelnu vlast već i da Srbiju bace na kolena. Samo slaba Srbija koja će biti vođena iz centara moći izvan naše zemlje je u stvari Srbija po njihovoj meri. Ne sme im se dozvoliti povratak na vlast jer u tom slučaju za građane Srbije neće ostati ni one mrvice što kljucaju kokoške iz Morovića.

Čestitam im što su uspeli da unesu bar glavu Dragana Đilasa u skupštinu jer je to jedini način da opravdaju svoje plate jer ako dovoljno ne pljuješ po Aleksandru Vučiću moraš da lažeš a i da glumiš budalu neretko. Ovo poslednje im baš ide od ruke pa bi lepo bilo da nastave sa ovakvim performansima jer ništa lepše nema nego kad zasmejavaš narod misleći kako radiš nešto ozbiljno za njegovo dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)