ĐURIĆEVA PORUČUJE: Ponoš jedino za kampanju laži zna

Novosti onlajn

30. 10. 2023. u 08:20

NEVENA Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o Zdravku Ponošu.

ЂУРИЋЕВА ПОРУЧУЈЕ: Понош једино за кампању лажи зна

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Mora Nato potrčko Ponoš sam sebe da pohvali, kad već nikom drugom, razumnom i prosebnom, to nije ni na kraju pameti.

Hvali se kako je "zadužio uniformu, pušku i knjige," a ne pominje to što se njegove kolege od njega ograđuju, što ga se stide, što ga nazivaju mlađim referentom i dezerterom!

Nikada i ne bi bio na takvoj poziciji da od strane svih onih koji Srbiji i našem narodu ne žele baš ništa dobro nije prepoznat kao najpogodniji! Teško da je ikada u našoj zemlji postojala veća prodana duša od njega!

Nosio je časnu, srpsku, vojničku uniformu kao bedna kukavica i slabić - naša vojska većeg ne pamti!

U to vreme, kojima se danas na sva usta hvali, smanjena je borbena moć naše zemlje, urnisana je vojska i kadrovski i tehnički, gasio naše herojske brigade, najhrabrije oficire je ponižavao, prevremeno ih penzionisao, i sve to - dok je poslušno izvršavao komande NATO majora!

Kada je u stanju da samo pomisli, a potom i izgovori, da je bilo čiji cilj da se "slika uz uniformu" - jasno je koliki je stepen njegovog nepoštovanja naše srpske uniforme, naše vojske i njenih pripadnika. Podsvest je čudo. Ovakva ništarija od samog sebe ne može pobeći nikad, ma koliko da se trudi. U prvi plan izbija samo jedno - nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću, ali i našoj zemlji i narodu.

Kad već pominje "kampanju laži" - on jedino za takvu kampanju i zna: kao ono kada je najstrašnije lagao kako će predsednik Vučić uvesti sankcije Ruskoj Federaciji neposredno nakon prošlih izbora, a potom i sam zahtevao iste, govoreći kako smo sa tim čak i zakasnili.

Od ovoga - licemernije ne može.

Nek zapamti jedno: iz Srbije ljudi ne odlaze danas - odlazili su u vreme kada su on i njemu slični vedrili i oblačili našom državom; nije standard danas na dnu - bio je dno dna u vreme kada su on i njemu slični zatvarali radna mesta redom po Srbiji, ne zaključavaju se danas namirnice - nisu ni u njihovo vreme, ali narod nije imao novca za kupovinu!

I osim ovako bezočnih laži i nebuloza NATO miljenik u Srbiji nikada niti je imao, niti ima, niti će imati šta da ponudi građanima naše zemlje.

Onako kako je uništio vojsku, kada bi bio u prilici, dileme nema - isto bi uradio i sa našom državom: jednom rušitelj - uvek rušitelj!", zaključuje Đurićeva u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu