ORLIĆ PORUČIO: Niko ne veruje u Đilasove laži i besmislice

Novosti online

31. 10. 2023. u 21:01

VLADIMIR Orlić, potpredsednik SNS osvrnuo se na neistine koje iznosi predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

ОРЛИЋ ПОРУЧИО: Нико не верује у Ђиласове лажи и бесмислице

Foto: SNS

Tajkunu Đilasu, njegovim lažima i besmislicama više ne veruje niko. Čak ni - njegovi rođeni tabloidi. To što je od politike natovario džepove i račune svud po belom svetu gomilama para, ne znači da je postao mnogo pametan - šta god samoproglašeni "mašinski mozak" da je umislio. Naprotiv.

Ako ne veruje, neka pročita sam: "inflacija, pad dinara, raskid sa MMF" - da to znači Đilasova genijalna priča o penzijama koju prosipa ovih dana, objavio je njegov Danasoid. Ukratko: povratak u 2010., kad smo imali upravo sve to - jedino je što i danas nudi Đilas. Jer samo tada on sam prijavljivao je 619 miliona evra prihoda u svojim firmama, dok je sve drugo u Srbiji propadalo. Pa bi da nas vrati u isti pakao?Neka, hvala.

Bolja je Srbija koja ima 550.000 radnih mesta više, višestruko veće penzije i plate, koja je vratila Đilasove milionske dugove penzionerima, trudnicama, porodiljama, deci i njihovim roditeljima - a sve to je ostavio u Beogradu kao svoje najveće "dostignuće", od tajkunske bede i povratka u najcrnju prošlost koju joj Đilas nudi. Pa na to, kao bonus valjda, još i - da nam uništi EKSPO, formira vlast skupa sa onima koje je do juče zvao fašistima, pa prizna tzv. Kosovo i uvede sankcije svakome za koga mu narede? Ako je i od gramzivog, pohlepnog i samoživog tajkuna - mnogo je.

Sve suprotno tome, za Srbiju znači politika čiji je lider predsednik Aleksandar Vučić. Ona je Srbiju iz mraka izvukla, ojačala, naučila da se bori i da pobeđuje. Zato je ona i jedini garant: da se Srbija nikada više ne vrati u zlo doba "genija" poput Đilasa i njegovih satrapa sa leve i desne strane iste gomile štetočina koji bi nam državu srušili za dan. To nećemo da im dozvolimo. Srbija se u prošlost ne vraća, ona bira put u budućnost, na tom putu Srbija - ne sme i neće da stane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (34)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove