TERZIĆ: Ponoš je svoje sunarodnike ostavio na milost i nemilost ustašama

Novosti online

02. 11. 2023. u 19:11

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je na sramne laži i napade Zdravka Ponoša.

ТЕРЗИЋ: Понош је своје сународнике оставио на милост и немилост усташама

Foto: Srpska napredna stranka

- Upinje se NATO sluga i hrvatski državljanin Zdravko Ponoš da najnovijim lažima iz tajkunske kuhinje Dragana Šolaka opravda svoju srbofobnu licencu zarađenu u stranim ambasadama. Poznati uništitelj srpske vojske i korisni idiot stranih agentura u Srbiji već je jednom besramno slagao da će Vučić uvesti sankcije Rusiji čim prođu prethodni izbori i kako je lagao tada, baš tako vođen patološkom mržnjom prema Vučiću i Srbiji, laže i danas. 

I dok  Kurti tvrdi da je Aleksandar Vučić najveća prepreka nezavisnosti lažne države, autošovinistički pajaci poput Zdravka Ponoša redovno su hvalili tog istog Kurtija, opravdavali njegov teror na dnSrbimsmns KiM i gledali kako da obmanjuju javnost, iako im je Vučić hiljadu puta do sada jasno stavio do znanja da ne dolazi u obzir članstvo lažne države u sistem UN i da dok je on na čelu Srbije nikada nećemo prihvatiti nezavisnost lažne države.

Ipak trudiće se iz sve snage Zdravko Ponoš da načini što više antisrpskih koraka u ovoj kampanji, kako bi koristio onima koji Srbiji žele zlo, ali šta očekivati od lažnog srpskog i pravog NATO generala koji je svoje sunarodnike u Krajini ostavio na milost i nemilost ustašama. Ponoš želi da Srbija stane kako bi on mogao da nastavi da je uništava po nalogu srbofobnih ambasada.

Zato jedno mora da bude jasno svima i svakome za juče, danas i sutra. Srbija ne sme da stane i da se vrati u vreme kada su politikanti poput Ponoša uništavali sve pred sobom, jer ukoliko se to dogodi od Srbije ništa neće ostati.

Zdravko Ponoš i ostatak lažne drugosrbijanske "elite" okupljene oko liste Dragana Đilasa predstavljaju, ništa drugo do spoj antisrpstva i gramzivosti. To su najobičniji politikanti koji su u vreme dok su bili na vlasti učinili sve kako bi se utabala staza kosovsko-metohijske nezavisnosti, a da ih SNS i Vučić 2012. godine nisu oterali na smetlište političke scene, gde im je i mesto od "Kosova" bi shodno jezivim sporazumima iz 2011. godine, napravili našeg novog komšiju, po istom principu kako su to uradili od Crne Gore.

Politikantsko delovanje Zdravka Ponoša napravilo je nesagledivu štetu Srbiji, a njega je upravo to odvuklo u večni zagrljaj antisrpstva, autošovinistima i stranih ambasada, za čiji račun implementira sve što mu oni narede. Za razliku od njega Aleksandar Vučić je uvek bio uz srpski narod na KiM, i upravo zbog toga mu ono veruju i znaju da je on jedini garant njihovog opstanka i dalje borbe za očuvanje i odbranu srpskih nacionalnih vrednosti na KiM u skladu sa Ustavom Republike Srbije - naveo je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)