ORKESTRIRANI NAPADI I PROGON PREDSEDNIKA SRBIJE: Đilas preko svojih medija širi laži o tome ko je Vučićev otac

Novosti online

02. 11. 2023. u 22:04

TABLOID "Danas" otišao je toliko daleko u svojim lažima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da sada perfidno tvrde da mu ni rođeni otac nije otac, nego neki Albanac.

ОРКЕСТРИРАНИ НАПАДИ И ПРОГОН ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ: Ђилас преко својих медија шири лажи о томе ко је Вучићев отац

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U sramnom naslovu teksta (koji sam po sebi, osim perfidnog udara na Vučića, i nema nikakvog smisla kao tema) "Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?" autor aludira da je Musliu zaista Vučiću otac, ali da on govori da to nije slučaj.

Najgore je to što svedočimo opštem napadu na Aleksandra Vučića, a koji za cilj ima ubistvo njega i njegove porodice. Ukoliko neko misli da se radi o preterivanju, može da se priseti kako je Milovan Brkić pozivao "da ga uvatimo da mu otkinemo glavu".

U najprljavijoj kampanji protiv Vučića učestvuje i TV N1, koja je danas pustila propagandni film koji sadrži samo užasne uvrede na Vučićev račun.

Deluje da je ovo do sada neviđeni, orkestrirani progon jednog čoveka u političkoj kampanji, gde lider jednog dela opozicije Dragan Đilas misli da ima pravo da preko medija pod njegovom kontrolom određuje ko je otac Aleksandru Vučiću, pa da tvrdi da Vučićev otac u stvari nije njegov otac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)