"IMA LI KRAJ BOLESNOJ KAMPANJI ĐILASA I ŠOLAKA" Jovanov: Najogavniji propagandni film protiv Vučića, Gebels da im pozavidi (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2023. u 22:33

ČLAN Predsedništva Srpske naprdne stranke, Milenko Jovanov, odgovorio je Draganu Đilasu i Draganu Šolaku na propagandni film upućen protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ИМА ЛИ КРАЈ БОЛЕСНОЈ КАМПАЊИ ЂИЛАСА И ШОЛАКА Јованов: Најогавнији пропагандни филм против Вучића, Гебелс да им позавиди (ФОТО)

Foto Tanjug

- Najpre puste najogavniji propagandni film protiv @avucic, Gebels da im pozavidi, jer se ni on nije setio ovako nešto da uradi.

Ali ni to im ne bude dovoljno, već objave bljuvotinu o liku "za koga Vučić tvrdi da mu nije otac". Ej! Tvrdi da mu nije otac! Ima li kraja bolesnoj kampanji Đilasa i Šolaka protiv porodice predsednika Vučića?!

Ljudi koji ovo rade nisu poremećeni, nisu ni ološ, ni šljam, jer kada bi ih neko tako nazvao, to bi za njih bili komplimenti. Za njih još ne postoji izraz koji bi ih opisao...

E, o tome odlučujemo 17.12! Da li će ovakva bića odlučivati o svemu u Srbiji i proganjati porodice onih koji imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave njihovoj pljački i otimačini - naveo je Jovanov.

Foto: Eks printskrin/Milenko Jovanov

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana