"KOPAJU RAKU SVAKOME": Oglasili se Terzić i Tadić nakon "transfera" Ivanovića i Radosavljevića u Aleksićev pokret

Novosti online

03. 11. 2023. u 14:18

VLADIMIR Terzić, funkcioner Narodne stranke, prokomentarisao je vest da su Aleksandar Ivanović i Goran Radosavljević napustili stranku Borisa Tadića i prešli u pokret Miroslava Aleksića i poručio da je reč o nemoralnim ljudima koji kopaju raku svakome.

КОПАЈУ РАКУ СВАКОМЕ: Огласили се Терзић и Тадић након трансфера Ивановића и Радосављевића у Алексићев покрет

Foto: Tanjug/Printskrin

Vladimir Terzić, funkcioner Narodne stranke, prokomentarisao je vest da su Aleksandar Ivanović i Goran Radosavljević napustili stranku Borisa Tadića i prešli u pokret Miroslava Aleksića.

- Svaki od ovih prelazaka kopa raku za svakog poštenog čoveka koji bi ušao u politiku - poručio je Terzić, na taj način jasno stavljajući do znanja da je reč o nemoralnim ljudima.

Tadić - Miroslav Aleksić je pun tajkunskih para kojima kupuje sve živo po Srbiji

Predsednik Socijaldemokratske partije Boris Tadić raskrinkao je lažnog narodnjaka Miroslava Aleksića otkrivši da mu je namera bila da potkupi Tadićeve funkcionere kako bi prešli u Aleksićevu stranku!

Tadić kaže da je bio šokiran postupkom Aleksića koji je njegovu stranku zvao da uđu u koaliciju, a da ih je kasnije obavestio da za njih, ipak, nema mesta, izmišljajući razloge:

– Uprkos tome što smo i danas javno pozvani da se izjasnimo i što smo javno to još jutros i uradili, Miroslav Aleksić ispred liste “Srbija protiv nasilja” nas je obavestio da za SDS ipak nema mesta na toj listi. Šokirani smo navedenim razlogom da smo prekasno odgovorili! – naveo je Tadić.

On je potom objasnio šta se krije iza svega, odnosno otkrio je da se radi o potkupljivanju poslanika Socijaldemoktatske stranke:

– Posebno smo šokirani činjenicom da se ispostavilo da su pregovori sa Aleksićem zapravo bili pregovori o potkupljivanju naših funkcionera poslaničkim mestima da pređu u njegovu stranku, a ne stvarno pregovori o učešću SDS-a na listi “Srbija protiv nasilja” – kaže Tadić.

Na ovaj način stavljeno je do znanja da Aleksić namerava da kupuje tajkunskim novcem sve živo po Srbiji, pa tako i Tadićeve poslanike.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)