TERZIĆ: Ponošu je mesto na smetlištu političke scene

Novosti onlajn

04. 11. 2023. u 11:06

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem o Draganu Đilasu i Zdravku Ponošu.

ТЕРЗИЋ: Поношу је место на сметлишту политичке сцене

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Đilasova lista na kojoj je hrvatski general Zdravko Ponoš biće najobičniji spoj antisrpstva i gramzivosti. Neće tu biti nikakvog ideološkog obrasca, a već samo ljudi koji po Đilasovoj mustri hoće da se dokopaju narodnih para. Sa pozicija onih koji Srbiji nikada nisu želeli dobro, nastupaće i Zdravko Ponoš i to sa izrazito drugosrbijanskim stavovima, a cilj će im biti da srpski narod proglase za genocidan narod, da priznaju nezavisnost lažne države i da uvedu sankcije Rusiji.

To je kolonijalna agenda koju će sprovoditi hrvatski državljanin sa ljudima iz NATO koalicije na listi Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Ništa čudno za politikante koji su nakon 2000-te godine razorili Srbiju, a kao posledicu njihove ponozne politike, koja je podrazumevala ulagivanje strancima,imali smo zakatančene fabrike, ekonomsko propadanje srpske države i uništeni armiju, što je direktna zasluga NATO generala.

Sada udruženi u novi DOS zajedno za lažnim patriotama generišu mržnju prema predsedniku Aleksandaru Vučiću i članovima njegove porodice putem svojih komunikacijskih kanala. Ta mržnja im je jedini plan, program i politika koju nude i koju imaju, uz jasnu nameru da Srbiju zaustave i vrate je u ružnu prošlost. Ono što nude Ponoš, Lazović i ostali antisrbi sa tajkunske liste, jeste da Srbija stane, kako bi on nastavio započeto razaranje srpske vojske po NATO licenci.

Za razliku od njih Vučić nudi dalje ekonomsko, političko i vojno osnaživanje Srbije i zbog toga mu je narod pružio apsolutnu podršku sa više od milion i po glasova, nego što ih je imao hrvatski kandidat Zdravko Ponoš na prethodnim predsedničkim izborima. Zato je potrebno da i 17. decembra pobedi jedina PROSRPSKA lista, a to je lista Srpske napredne stranke kako bi Srbija nastavila da jača i da snaži i kako bismo jednom za svagda Ponoša kao najboljeg pitomca stranih ambasada poslali na smetlište političke scene gde mu je i mesto", zaključuje Terzić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)