"TAJKUNSKI ZABRAN U KOJI NIKO NE SME DA DIRNE" Jovanov:Đilas misli da nijedan državni organ ne sme ni da pomisli da kontroliše njega i Šolaka

Novosti online

17. 11. 2023. u 15:30

ČLAN Predsedništa Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na najnovije izjave lidera SSP Dragana Đilasa, koji je optužio predsednika Aleksandra Vučića da je organizovao upad u "D Express".

ТАЈКУНСКИ ЗАБРАН У КОЈИ НИКО НЕ СМЕ ДА ДИРНЕ Јованов:Ђилас мисли да ниједан државни орган не сме ни да помисли да контролише њега и Шолака

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

- Kaže Đilas kako je Vučić organizovao upad u "D Express"! E, tako u praksi izgleda ono poznato Đilasovo junačenje tipa: "A zašto me ne hapsite, ako sam kršio zakon?". Čim država krene da radi svoj posao, u šta spada, verovao on ili ne, i kontrola njegovih i Šolakovih firmi, odmah krene kuknjava i vriska u fazonu: "Jadni mi šta nam Vučić radi!". Pa jesi li muzičar ili nisi? 'Ajde što ti se Vučić priviđa i kada ga nema, nego je l' ti problem da se istraži kako ti firme rade, ili ne? - objavio je Jovanov na Tviteru.

On ističe drugu, kako kaže, još važniju stvar.

- Đilas je nedvosmisleno pokazao da misli da apsolutno niko, nijedan državni organ ne sme ni da pomisli da kontroliše njegove i Šolakove firme! Valjda mu ostalo to uverenje iz vremena vlasti. To je za njih tajkunski zabran u koji niko ne sme da dirne, jer će odmah da krenu da kukaju kako su žrtve političkog progona! Još samo da nas ovog puta poštedi onog cmizdrenja u kameru - zaključuje Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!