"UZEO JE, OLOŠ, NOVAC OD DRŽAVE KOJU DANAS NA SVA USTA PLJUJE" Đurić: Aleksić je svoje sugrađane ojadio do maksimuma

Novosti online

22. 11. 2023. u 21:11

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Nevena Đurić, odgovorila je Miki Aleksiću koji je na više načina oštetio budžet države.

УЗЕО ЈЕ, ОЛОШ, НОВАЦ ОД ДРЖАВЕ КОЈУ ДАНАС НА СВА УСТА ПЉУЈЕ Ђурић: Алексић је своје суграђане ојадио до максимума

Foto: SNS

- Kada Miki Aleksić kaže da se "bavi poljoprivredom" ubraja li u to da je uzeo od države subvencije u iznosu od 893.883 hiljada za kupovinu traktora?

Uzeo je, ološ, novac od države koju danas na sva usta pljuje!

Uz to je oštetio i budžet Nacionalne službe za zapošljavanje za više desetina miliona dinara, sve ortački i rodbinski - sa suprugom i tastom.

Koalicija Aleksić i tast - radila je jedino na svom porodičnom blagu i unapređenju samo svojih resursa!

Pod kojom stavkom ubraja to što je odmah po dolasku na mesto predsednika opštine Trstenik sam sebi povećao platu za 30% i time postao najplaćeniji predsednik opštine u Srbiji?

Sebi je dao najveću platu, a svoje sugrađane ojadio do maksimuma!

Sav njegov račun po pitanju današnjeg ulaganja u poljoprivredu u skladu je sa tim da je imao keca iz matematike.

Tako računa padavinar i avguatovac: ne može i ne ume da sabere dva i dva, ali ipak želi da ostavi dobar utisak, doduše, potpuno bezuspešno!

Na njegove lažljive pričice - građani odavno ne nasedaju!

Stvar je vrlo jednostavna:

2011. godine budžet za poljoprivredu iznosio je 31.58 milijardi dinara, a danas iznosi 114.43 milijardi!

Ukoliko mu ponovo padne na pamet da "bisti politiku" neka se bar malo informiše, da pored toga što već ima titulu sudski overenog lažova ne bi poneo i titulu najglupljeg među bolumentom iz redova bivšeg režima - navela je Đurićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024