HOĆEMO DA VRATIMO ŠAH U ŠKOLE: Siniša Mali posetio zlatne šahiste i najavio veća izdvajanja za ovaj sport (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 14:33

MINISTAR finansija Siniša Mali posetio je danas Šahovski savez Srbije i tom prilikom je čestitao našim šahistima na osvojenom zlatu na Evropskom prvenstvu.

ХОЋЕМО ДА ВРАТИМО ШАХ У ШКОЛЕ: Синиша Мали посетио златне шахисте и најавио већа издвајања за овај спорт (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

- Naša muška reprezentacija u šahu je ostvarila najveći uspeh u istoriji ovog sporta u Srbiji i osvojila zlato na Evropskom prvenstvu. Tim povodom, pokušao sam da odigram partiju šaha sa ovim šampionima, a razgovarali smo i o većim izdvajanjima za Šahovski savez Srbije s obzirom na to da imamo mnogo talenata i da želimo da još više razvijamo ovaj sport. Hoćemo da vratimo šah u škole, kako bi se deca više bavila njime i tako razvijala svoje veštine - napisao je ministar Mali na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)