"SPS PODRŽAVA IDEJU OTVORENI BALKAN" Selak: Srbija neće stati - podrška izbornoj listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”

Novosti online

26. 11. 2023. u 17:32

SPS će na Parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 17. decembra, podržati izbornu listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”. Napisao je ovo na društvenim mrežama lider Spcijalističke partije Srpske Goran Selak, naglašavajući da se na ovoj izbornoj listi nalaze i kandidati SPS-u bratskog Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

СПС ПОДРЖАВА ИДЕЈУ ОТВОРЕНИ БАЛКАН Селак: Србија неће стати - подршка изборној листи “Александар Вучић - Србија не сме да стане”

Foto: SPS

Selak je objavio da SPS podržava izbornu listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” za parlament Srbije iz razloga što jaka, razvijena i napredna Srbija i Predsednik Aleksandar Vučić garantuju mir i stabilnost celom regionu.

- Zato što je Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u svakom gradu i opštini u Srpskoj, ali i u većinski srpskim opštinama u Federaciji BiH, realizovala bar po jedan projekat od opšteg interesa. Republici Srpskoj je potrebna moćna Srbija, naročito u trenutnim globalnim (ne)prilikama - napisao je lider SPS-a.

Selak navodi da je Srbija u svim teškim vremenima bila uz Srpsku i nesebično pomagala srpski narod.

- SPS podržava ideju Otvoreni Balkan, čiji je kreator Predsednik Srbije, a koja Republici Srpskoj i BiH može donijeti ekonomski rast i prosperitet. Takođe, SPS i politički subjekti okupljeni oko Predsednika Vučića, zastupaju slične politike i programe kojima je cilj socijalno pravedno i ekonomski jako društvo, sa jasnom intencijom zaštite prava srpskog naroda, ma gde živio - naveo je Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić