"BORIMO SE ZA NASTAVAK EKONOMSKOG RASTA": LJajić i Mali na prijemu novih članova SDP u Domu omladine (FOTO)

Novosti online

27. 11. 2023. u 21:25

GRADSKI odbor SDP Srbije Beograd organizovao je večeras u Domu omladine prijem novih članova stranke. Dobrodošlicu novim članovima poželeo je predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić.

БОРИМО СЕ ЗА НАСТАВАК ЕКОНОМСКОГ РАСТА: Љајић и Мали на пријему нових чланова СДП у Дому омладине (ФОТО)

Foto printskrin instagram sdp_srbije

- Srećan sam kad vidim svakog novog člana, simpatizera, jer to znači da ovo što radimo ima smisla i da to ljudi prepoznaju - rekao je Ljajić.

Predsednik SDPS je istakao da na ovim izborima SDP Srbije ima dva cilja.

- Prvi i osnovni je da pobedimo. Moramo da učinimo da ta pobeda bude čista i neupitna, izražena sa što većom razlikom. Drugi, stranački cilj je da budemo vidljivi u ovoj kampanji i da damo značajan doprinos toj pobedi - rekao je Ljajić.

Ljajić dodaje da su ovo vrlo važni, prelomni izbori jer se određuje politička trasa za naredne četiri godine.

- Moramo da terenskim radom, aktivizmom, angažovanjem dođemo do što većeg broja ljudi, da saslušamo i ubedimo argumentima one koji nisu sa nama zašto je važno da se glasa za listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” - kazao je Ljajić.

Ljajić je naveo da je apsolutno siguran da ćemo na taj način obezbediti pobedu koja nam je potrebna za dugoročnu stabilnost i sigurnost za zemlju.

- Nikad ne izgubite iz vida da se normalnost ne podrazumeva. Moramo da se borimo i za normalnost, i za mir, i za stabilnost. Pobeda na ovim izborima daje nam šansu da se za te ciljeve i ideale borimo - zaključio je Ljajić.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali rekao je da je glas za listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane “ glas za napredak i razvoj naše zemlje.

- Borimo za nastavak ekonomskog rasta i napretka, za poboljšanje životnog standarda građana. Konstantno radimo na povećanju primanja građana - prosečna plata 2027. biće 1.400 evra, penzija 650 i minimalna zarada takođe 650 evra - rekao je Mali.

Mali je naglasio da su ovo sudbinski izbori na kojima biramo između prošlosti u koju bi da nas vrate oni koji su, dok su bili na vlasti, pljačkali Srbiju i budućnosti u kojoj se u Srbiji otvaraju nova radna mesta, grade auto-putevi, škole, bolnice, domovi zdravlja.

Potpredsednik Srpske napredne Siniša Mali se ovom prilikom oglasio i na svomInstagram nalogu:

- Prelepa atmosfera na skupu u Domu omladine koji su večeras organizovali naši koalicioni partneri, Socijaldemokratska partija Srbije @sdp_srbije Razgovarali smo o napretku i razvoju naše zemlje, investicijama, daljem poboljšanju životnog standarda građana. Izbori 17. decembra su sudbonosni i samo je glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" glas za još bolju budućnost Srbije, za nastavak reformi, dalji rast plata, penzija i minimalne zarade. Zajedno se borimo sigurnost i stabilnost naše zemlje jer Srbija ne sme da stane - naveo je Mali na svom instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima