"UCENJUJEŠ, VARAŠ, RASTURAŠ STRANKE... ONDA TI NIJE TO DOSTA..." Tadić o Đilasu i njegovoj opoziciji

Novosti online

30. 11. 2023. u 21:12

BORIS Tadić, predsednik SDS i bivši predsenik Srbije oglasio se povodom ponašanja opozicije u aktulenojpredizbornoj kampanji.

УЦЕЊУЈЕШ, ВАРАШ, РАСТУРАШ СТРАНКЕ... ОНДА ТИ НИЈЕ ТО ДОСТА... Тадић о Ђиласу и његовој опозицији

Foto: Printscreen/Insajder TV

- Započneš kampanju preuzimajući ime protesta na kojima su učestvovali građani svih političkih orijentacija i podržavaoci svih opozicionih stranaka. Tokom pregovora ucenjuješ, varaš, rasturaš opozicione stranke, direktno tražiš mešanje u njihove nadležnosti i kao uslov postavljaš zabranu slobode govora.

Onda ti nije dosta, nego glasaš da budu oborene opozicione liste jer je neko prijavio dva falsifikovana potpisa (!), dok si istovremeno optužen za stotine širom Srbije. I na kraju, kad nisi uspeo te stranke da uništiš, pa ni da ih onemogućiš da izađu na izbore, pa ni da im oboriš liste , onda bedno vodiš kampanju navijajući da druge opozicione liste budu ispod cenzusa i da njihovi glasovi odu SNSu ubeđujući ljude da su već ispod cenzusa i da ne glasaju za njih jer će “glas biti bačen”.

I na sve to zoveš se opozicijom. Protiv nasilja. Budi se Srbijo iz laži i manipulacija! DOBRO JUTRO ČESTITA SRBIJO! - napisao je Tadić na društvenj mreži "Iks".

BONUS VIDEO: PROGRAM I IDELOGIJA NE POSTOJE: Pogledajte kako izgleda "izborna debata" opozicije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (75)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)