OŠTRE REAKCIJE: "Na listi Srbija protiv nasilja je pronađeno do sada 200 falsifikovanih potpisa, gde su emisije o tome?" (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2023. u 20:44

BORIS Tadić i Branka Stamenković reagovali su povodom navoda o falsifikovanim potpisima na listama za predstojeće izbore.

ОШТРЕ РЕАКЦИЈЕ: На листи Србија против насиља је пронађено до сада 200 фалсификованих потписа, где су емисије о томе? (ВИДЕО)

Foto: Igor Marinković

- Na listi Srbija protiv nasilja je pronađeno do sada 200 falsifikovanih potpisa! Gde su svakodnevne emisije o tome, konferencije za štampu, pozivanja analitičara, gromoglasni naslovi? Kada se njima nađe stotine falsifikovanih potpisa- to je režim podmetnuo, a kada se nama nađu 2 ili 3 - mi smo kriminalci i umešani u organizovani kriminal! O čemu se radi ovde?! Prikinite više sa besramnim terorom i dvostrukim standardima! Upravo tim putem je i došlo do razaranja našeg društva - poručio je Tadić.

Ovim povodom oglasila se i Branka Stamenković.

- 200 spornih potpisa u Novom Pazaru je Đilasovoj listi PODMETNUTO, ali su 2 sporna potpisna na našoj listi FALSIFIKOVANA, je l'? Pa, to ni pas s maslom ne može pojesti. Šta ih samo tera na ovolike medijske manipulacije, da mi je znati? Otkud potreba da se ovoliko bave nama - napisala je Stamenković na društvenoj mreži "Iks".

BONUS VIDEO: ŠAPIĆ U ARENI: Srpski narod će ostati onakav kakav je uvek bio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)