SINIŠA MALI: 100 lokalnih samouprava isplatilo srednjoškolcima po 10.000 dinara pomoći

Novosti online

11. 12. 2023. u 17:14

MINISTAR Siniša Mali gosutujući u na tv Kurir istakao je da je ministarstvo finsnsija isplatilo jednokratnu pomoć srednjoškilcima u 100 opština.

СИНИША МАЛИ: 100 локалних самоуправа исплатило средњошколцима по 10.000 динара помоћи

Foto: Tanjug/TANJUG/JADRANKA ILIĆ/bs

Ukupno 100 lokalnih samouprava je do danas isplatilo jednokratnu pomoć srednjoškolcima od 10.000 dinara, a ostatak će izvršiti isplate do kraja ove nedelje, tako da će do tada svi dobiti novac. 🇷🇸 Država na ovaj način pokazuje svoju snagu, kao i da je uvek tu za svoje građane, kao što smo pokazivali od početka svetske krize. Idemo dalje! 🇷🇸 O ovim i drugim temama danas za Kurir TV.

Ukupno 100 lokalnih samouprava je do danas isplatilo jednokratnu pomoć srednjoškolcima od 10.000 dinara, a ostatak će izvršiti isplate do kraja ove nedelje, tako da će do tada svi dobiti novac. 🇷🇸 Država na ovaj način pokazuje svoju snagu, kao i da je uvek tu za svoje gradjane, kao što smo pokazivali od početka svetske krize. Idemo dalje! 🇷🇸 O ovim i drugim temama danas za Kurir TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima