ĐON OBRAZ: Đilas, Pajtić i Miloš Jovanović ukinuli KM tablice, a sada za to krive Vučića (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2023. u 19:44

NEVEROVATNO licemerje lidera opozcije Dragana Đilasa, Miloša Jovanovića i Bojana Pajtiće koji su ukinuli KM tablice, a sada za to krive predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЂОН ОБРАЗ: Ђилас, Пајтић и Милош Јовановић укинули КМ таблице, а сада за то криве Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Detektor laži

Bojan Pajtić: Da se sporazum već primenjuje, vidi se na tablicama! Vučić bi trebalo da odgovara zbog kršenja Ustava! - Miloš Jovanović: Krivično-pravno da odgovara!

Miloš Jovanović: Vučić je govorio da ostaju KM tablice, pa ipak odoše!

Dragan Đilas: Imali smo rat oko tablica a danas svi menjaju tablice! Ostavili su ljude!

Stefan Jovanović - funkcioner stranke Vuka Jeremića: Taj sporazum o tablicama i ličnim kartama je potpisao Borko Stefanović (zamenik Dragana Đilasa u SSP-u) jer je on bio tehnički pregovarač u Briselu a posledice su te da se lične karte i tablice ne priznaju!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)