"GREŠITE, GOSPODINE OBRADOVIĆU": Mali - Iz odgovora Đilasovog kandidata za gradonačelnika mi je jasno samo jedno...

Novosti online

12. 12. 2023. u 14:10

MINISTAR finansija Siniša Mali odgovorio je na kritike kandidata Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda Vladimira Obradovića.

ГРЕШИТЕ, ГОСПОДИНЕ ОБРАДОВИЋУ: Мали - Из одговора Ђиласовог кандидата за градоначелника ми је јасно само једно...

Foto: Tanjug

- Iz odgovora Đilasovog kandidata za gradonačelnika mi je jasno samo jedno – da napokon priznaje da se odvijaju radovi na izgradnji beogradskog metroa, ali da ipak i dalje nije naučio njegovu trasu. Jasno mi je i da pokušava da menja teze, ali bezuspešno.

I još jedno.

Grešite, gospodine Obradoviću. Stotine desetina redova sam do sada napisao, jer je neznanje srpske opozicije toliko da ni tomovi ne bi bili dovoljni za objašnjavanje toga kako se zemljom upravlja na način da ostane stabilna, jaka, i da građanima bude bolje. I pisaću koliko još god da treba, dok ne naučite sve o svakom projektu.

Pre sledećih kritika, i pre sledećih ispisanih redova, molim Vas prvo savladajte osnovno gradivo. Funkcija gradonačelnika srpske prestonice se zaslužuje, ne osvaja se - poručio je Mali.

BONUS VIDEO: LICEMERNO DO BOLA: Čeda morao da osveži "mašinski mozak" Đilasa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!