"IZA SVIH NJIH STOJI ĐILAS" Mali o opoziciji: Nema tu nikoga novog - svi stari pokušavaju da se vrate na vlast, da bi trošili pare iz budžeta

Novosti online

13. 12. 2023. u 09:09

MINISTAR finansija Siniša Mali, govoreći o opoziciji, odnosno predstavnicima bivšeg režima, istakao je da u njihovoj kampanji ništa dobro nije moglo da se čuje.

ИЗА СВИХ ЊИХ СТОЈИ ЂИЛАС Мали о опозицији: Нема ту никога новог - сви стари покушавају да се врате на власт, да би трошили паре из буџета

Foto: Printskrin

Mali kaže da opoziciju nikada nije bila briga za ljude, već su gledali samo, i isključivo sebe.

- Iza svih njih stoji Đilas, njih interesuje samo da se vrate na vlast. Nema tu nikoga novog, svi stari pokušavaju da se vrate da bi trošili pare iz budžeta. Imamo 5 milijardi u kasi, naspram njihovih sedamdeset 2012. godine. Zašto bi građani Srbije imali koristi od toga, zašto mladi da dobijaju, kada Đilas sve to želi da uzme za sebe? - naveo je Mali, gostujući u Jutarnjem program TV Pink.

Glas za bilo koga iz opozicije je glas sa Đilasa, ponovio je ministar.

Govoreći o tragediji u Ribnikaru, ministar kaže da smo tu videli kome je u interesu slaba Srbija. To su, dodaje ministar, opozicija i strani faktori.

- Vladu više ne definišu tajkuni, to je izbor građana - naveo je Mali.

Govoreći o sloganu "Svi smo mi Miketić", Mali kaže da su tu važne dve stvari. Prva je, kaže on, licemerje, jer se osoba sama snimala kako se drogira i radi šta radi.

- Dakle, vi zastupate sve to? Svaka čast, tako se bori protiv nasilja. Ono što je još gore je što je Miketić kadidat za gradskog menadžera. Miketić, koji se povukao iz kampanje, ali ne sa liste... Građani Beograda treba da znaju da oni planiraju da će on da vodi razvoj grada Beograda... Od takvog čoveka nemate šta mnogo da naučite - kaže ministar finansija.

Oni ništa konkretno nisu ponudili, niti će. Sada, kaže ministar, unapred pričaju o nekoj krađi izbora.

- Ta bezosećajnost za građane Srbije, to je nesnosno. Postoje stvari koje u kampanji nismo stigli da uradimo, izvinjavamo se, ali ćemo uraditi. Građani Srbije moraju da osete boljitak. Mi se nadamo da ćemo dobiti poverenje građana, i da ćemo uspeti sve da ispunimo - kaže Mali.

BONUS VIDEO: "OTISAK" Ministar finansija Siniša Mali u podkastu "Novosti" o važnim ekonomskim pitanjima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)