MISLE DA JE NAROD SRBIJE GLUP: Kreni Promeni oruđe za stvaranje haosa u izbornoj noći!

Novosti online

17. 12. 2023. u 12:51

NEVLADINA organizacija 'Kreni Promeni' stvara atmosferu sumnje u regularnost izbornog procesa kao pripremu haosa na ulicama.

МИСЛЕ ДА ЈЕ НАРОД СРБИЈЕ ГЛУП: Крени Промени оруђе за стварање хаоса у изборној ноћи!

Savo Manojlović / Foto Tanjug

Ova organizacija od ranog jutra širi neistine o izbornim neregularnostima, sa ciljem izazivanja zabrinutost među građanima. Njihova agenda je puštanje lažnih vesti, netačnih informacija na društvenim mrežama a u svakom od njih našlo bi se nešto što bi navodno dokazivalo da je izborni proces neregularan.

Motivi ovakvog ponašanja su jasni - tako se jedino može opravdati loš izborni rezultat opozicije. Tako se jedino mogu stvoriti uslovi za nasilno preuzimanje vlasti na ulicama.

Posebno se ističe uloga Save Manojlovića, lidera Kreni Promeni, koji je preko društvenih mreža od jutros aktivno učestvuje u širenju ovakvih tvrdnji. Na pomalo komičnom videu koji je objavio, sa kompjutera čita unapred napisan tekst, koji se sastoji od gomile izmišljenih incidenata, koji nisu po zakonu prijavljeni policiji, već prvo na društvenim mrežama. Takođe, pošto je video objavljen oko 10 časova, a gospodin Manojlović je sam objavio da je na glasanju bio nešto posle 7 časova, postavlja se logično pitanje kako je u tih 2 i po sata, Manojlović stigao da se informiše o svim tim “incidentima”, stavi ih u kompjuter, skuva kafu, snimi video i okači ga na društvene mreže?! Ovde se izgleda neko opasno poigrava sa inteligencijom građana Srbije.

Sve ove laži samo podižu tenzije u Srbiji tokom izbornog dana. Ovo je više nego očigledan scenario, jer je opozicija posvetila celu izbornu kampanju realizaciji baš ovakvog razvoja događaja, iameđu redova poručujući da će, u slučaju izbornog poraza, proglasiti da su izbori pokradeni. Sada su iskoristili jednu “nezavisnu”, nevladinu organizaciju koja će umesto njih, što bi bilo suviše providno, celog dana trovati javni prostor lažnim vestima, a onda će opozicija nakon otvaranja biračkih mesta izaći na ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)