TERZIĆ: Miloš Jovanović kao glavni trbuhozborzac Đilasa i Kurtija, ne može da se oporavi od izbornog debakla

Novosti online

24. 12. 2023. u 16:19

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić izjavio je da lideri SSP i NDSS Dragan Đilas i Miloš Jovanović obmanjuju građane Srbije.

ТЕРЗИЋ: Милош Јовановић као главни трбухозборзац Ђиласа и Куртија, не може да се опорави од изборног дебакла

Foto: Printskrin

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Još uvek Miloš Jovanović kao glavni trbuhozborzac Đilasa i Kurtija ne može da se oporavi od izbornog debakla, te sada u napadima panike poseže za istim izlizanim lažima koje je koristio i tokom kampanje, pokušavajući da obmane građane Srbije. Međutim zbog kordinisanih antisrpskih akcija koje sprovode Miloš Jovanović i njegovi šefovi Đilas i Šolak zajedno sa medijima iz Zagreba i uz zdušnu podršku terorista iz Prištine, uspeli su samo da se ogade svakom normalnom čoveku u Srbiji.

Priznao je Đilasov potrčko Miloš Jovanović da je Srpska napredna stranka izvojevala veliku pobedu i da su izbori prošli glatko bez ikakvih nepravilnosti, ali je očigledno posle sastanka sa Nebojšom Zelenovićem trbuhozborzacem Viole Fon Kramon, po ko zna koji put promenio mišljenje i ono mu se ponovo poklapa sa stavovima i mišljenjem Aljbina Kurtija, ostalih albanskih lobista i osvedočenih srbomrzaca. Zato se sada Miloš Jovanović oglašava sa tajkunskih portala i nastavlja da igra onako kako Đilas, Šolak i politički komesari srbofobnih ambasada sviraju.

Svi oni su na istom zadatku i svima im smeta jedino Aleksandar Vučić, zato što je uspeo direktno da utiče na to da 28 država članica UN donese odluku o otpriznavanju lažne države, ali i zato što je upravo on što i sam Kurti potvrđuje, najveća prepreka nezavisnosti i članstva takozvanog Kosova u sistem UN. Nebrojeno puta je Aleksandar Vučić ponovio da ne dolazi u obzir nikakvo priznanje i da ćemo se svim političkim i diplomatsjim sredstvima boriti za naš narod na Kosovu i Metohiji i da ćemo uvek deliti sudbinu sa njim, te je shodno tome red da Đilasova desna kolona na čelu sa Milošem Jovanovićem prestane sa obmanjivanjem i strašnim lažima.

Građani Srbije sa Kosova i Metohije svesni odgovorne i ozbiljne politike koju predsednik vodi po našem najvažnijem nacionalnom pitanju, dali su neprikosnovenu podršku jedinoj prosrpskoj listi, a to je lista " Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo je to jedina garancija da ćemo sačuvati Kosovo i Metohiju, da ćemo odbraniti vojnu neutralnost i da ćemo nastaviti da ekonomski razvijamo Srbiju kako bismo vodili suverenu i slobodarsku politiku imunu na sve uticaje spolja.

Naš junački narod sa Kosova i Metohije suočen sa mnogobrojnim izazovima i problemima zbog terora Aljbina Kurtija, vrlo dobro zna da im je jedini zaštitnik Aleksandar Vučić, a mnogo bolje od Đilasovog i Kurtijevog trbuhozborzaca Miloša Jovanovića razumeju šta je država, te upravo zbog toga Aleksandar Vučić ima apsolutnu podršku, dok su Miloš Jovanović i njegov šef Đilas imali glasova koji se mogu nabrojati na prstima jedne ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (10)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo