BULATOVIĆ: Koja je uloga Đilasa u Marinikinom štrajku glađu?

Novosti online

27. 12. 2023. u 18:29

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović oglasio se saopštenjem

БУЛАТОВИЋ: Која је улога Ђиласа у Мариникином штрајку глађу?

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Liderka opozicije, kako je nazivaju određeni strani mediji a prenose ovdašnji zavisni, ja bih dodao i vinovnica zloupotrebe majskih tragedija, Marinika Tepić, podigla je nivo opozicione tragikomedije na najviši nivo kada je obznanila da sa Mikijem Aleksićem stupa u štrajk glađu. I dok se Aleksić brže bolje povukao iz te farse, Marinika je odlučila da istraje u svojoj manipulaciji i obmanjivanju javnosti o tobožnjem časnom činu štrajka, zbog koga je Đilas čak i pustio par krokodilskih suzica. Nije mu prvi put da roni lažne suze, kao ni njoj da sprovodi cirkus, bacajući ljagu na minuli izborni proces koji je protekao potpuno regularno. To je uostalom aminovala i Marinikina opozicija, stavljajući potpis na baš svaki zapisnik sa biračkih mesta. Dakle, Marinika Tepić ostaće upamćena u mračnom delu političke istorije kao najveća prevrtljiva i manipulativna miljenica, koja uistinu, možda zaista i nije gladna hrane, ali je gladna medijske pažnje i televizijskih priloga - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

 
- I dok jedan po jedan opozicioni prvaci polako posustaju u svojoj kvazi žrtvi, Đilasova heroina iza zatvorenih vrata, čini se, vrlo dobro podnosi dane manipulacije i obmanjivanja. U čemu je tajna snage Marinike Tepić, osim naravno u činjenici da „štrajkuje“ iza zatvorenih vrata udobne poslaničke kancelarije? Da li u tome što se hrani nepodeljenom medijskom pažnjom koju dobija? Da li je greju svetla reflektora zavisnih i pristrasnih medija? Ili je krepi hrana koju joj, kako sve više tvrde ljudi iz okruženja, donosi zabrinuti Đilas? Svakako, vreme će pokazati koja je njegova uloga u ovoj opozicionoj ujdurmi, ali jedno je jasno – od svih sramnih uloga koje je Marinika do sada imala, u ovoj u kojoj izigrava žrtvu izmišljene nepravde je ipak briljirala - naglasio je Bulatović.
 
- Marinika Tepić je još jednom besčasno okaljala obraz Srbije, kao i nedavno, kada je po svaku cenu pokušala da se domogne mesta predsednice Anketnog odbora. Da se Marinika pita, roditelji ne bi imali tapiju da žale decu ubijenu u školi „Vladislav Ribnikar“ i selima Dubona i Malo Orašje, a građani ne bi imali tapiju na svoju slobodnu, zakonom zagarantovanu izbornu volju. Poznajući lično Mariniku Tepić, siguran sam da je zadovoljna svojim medijskim performansom koji sprovodi u dogovoru sa Draganom Đilasom, a koji je, ne smemo zaboraviti, bio jedan od najglasnijih zagovornika ideje da se predsedniku Vučiću uvedu sankcije. Obmana naroda, kontrola medija, glad za vlašću, mržnja prema predsedniku Vučiću i državi Srbiji i sponzorstvo Dragana Đilasa. To je tajna mešavina, pored hrane naravno, koja Mariniku Tepić čini nepobedivo istrajnom u pokušaju da se nasilno ponovo domogne vlasti - zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)