TOKOM uvodne reči Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom, bivši predsednik SRJ govorio je i o počecima rata u bivšoj Jugoslaviji.

Komentari (8)

Miša

10.01.2024. 22:15

Sve što je rekao - istina je! Gori od Haškog tribunala su naši izdajnici koji su ga Hagu isporučili, još se Čeda bal... pravda da od velikog posla nije znao da je dan kada je isporučio Miloševića - Vidovdan. Najveća sramota koju je Srbija mogla da doživi. Sram ga bilo!

Ljubo

11.01.2024. 06:50

@Miša - Sloba je bio mozak za mnoge te zapadne elite, zato im on nije odgovarao jer nije bio njihov poslusnik nego branio interes sopstvenog naroda. Ta banda americka koja vekovima unistava sav drugi posten narod.

Đoka

11.01.2024. 02:52

Pa tad se videlo koliko su Srbi patriote poslaše sve u Hag da im nacisti sude tako će i Kosovo otići sve za šaku €€€€€€€€€€€

Boris

11.01.2024. 09:03

Znamo i mi@ jel znate da je bilo takmicenje ko ce vise ljudi zaklati u Jasenovcu 1942.g jel znate da ste dva puta u 20 veku minirali i rusili spomenik Nikoli Tesli , jel znate da su Srbi konstitutivni narod da im je neustavno oduzeta konstitutivnost jel znate da su obelezavani Srpski stanovi i kuce u Hrvatskoj jel znate da su Srbi kindapovani po ulicama i trgovima u fabrikama u sopstvenim domovima mnogo toga vi ne znate ali Gospod zna sve vi ste ne pokajan narod

Aleks

11.01.2024. 09:34

Sve je počelo novim Ustavom druga učitelja ( Karodelja ), pljačkom svega što je pod ruku, pljačkom deviznih štednih računa nesrećnika koji su išli u tuđinu da zarade za starost, pa kad su rekli "može i u SFRJ da se radi i gradi", na pitanje "a gde su moje pare" odgovor je bio "BUDALO, ZAR NE VIDIŠ DA JE RAT". A onda su arkani i tomsoni i šabani krenuli, pa kad ja zastalo, zvali su NATO. A NATO k'o NATO, samo gleda gde su ugrožena ljudska prava i gde su pare na Kipru. Sloba je naredio svojim potrčkaralima da potpišu sve tamo u Kumanovu, jer je bilo 14 milijardi na Kipru, koje su blokirali USA. Bombardovali nas i nemci i englezi i francuzi, a USA uzeli pare. Živeo naš drug Sloba i bivši "prvi sin Srbije" - milijarder !

markos

11.01.2024. 11:31

Sve je Sloba objasnio samo nije nama obkasnio da li je moga da izbegne rat, da izbegne sankcije i da sacuva narod od krize i bede u koju nas je uvukao 90tih. Da li to mogao nekako da izbegne?